Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Helltak

őstag

válasz no more #32082 üzenetére

Én is kipróbáltam ma őket, a sima elképesztő pici volt, az Axon 7-emhez képest :). A Plus, viszont nagyon picit volt csak magasabb.
    Kamera elég jó lesz, igaz csak kettőt lőttem, de eléggé rendben voltak.
    Meg tudtam még tapizni a P10 családot, Mate 9 Porsche dizájnt, meg a Honor 8 Prót.
    P10: Nekem sem jött be, a Plus után, olyan könnyű volt, mint egy játék telefon :). A Plus egész pofás lett, kamera is jónak tűnt, de az S8-ék jobbak lesznek, vonalélességben és részletgazdagságban. Legalábbis beltérben, biztos.
    Mate 9 PD: 450-ért, kicsit nagyobb durranásra számítottam, elagáns, érződik a minőség, de mondjuk 300-ért..
    Honor 8 Pro: Na ez tetszett a legjobban!! Persze, elég iPhone-os a forma, de bitang szép készülék lett! Alig nagyobb mint az enyém, kijelző is rendben volt, persze nem Amoled. Kamera kb, a Mate 9 szintet hozta, persze így egy-két kép után ezt nem lehet biztosan kijelenteni.
    Ha max 170-ért jönne be hozzánk, akkor elgondolkodom rajta.
    Azért vicces, hogy a héten mutatták be és már meg lehetett tapizni, a G6 meg...

Aryon87: Honor 8 pro? Mondjuk nem tudom mikor jelenik meg pontosan..

Új hozzászólás Aktív témák