-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
HTC10 vs S7 összehasonlító videó a Pocketnow-tól! Végre egy értelmes összehasonlítás! Szoros-szoros nagyon... HTC reszponzívabb picit, gyorsabb az ujjlenyomat-olvasója, viszont az S7 IP védelmes, AMOLED-es, kisebb a kijelző (így elvileg kompaktabb). Az S7-nek hangyányit jobb a kamerája, a HTC viszont zenében remekel és fülesen (és természetesen hangszórón) továbbra sincs párja. Üzemidő gyakorlatilag ugyanaz a kettőn.
-
no more
veterán
A HTC10 egy profi fotós kezében!
-
Quqesz
nagyúr
Ma megnéztem MM-ben a G5-öt és élőben sokkal jobb, mint képen. Érdemes megnézni, nekem bejött.
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #19793 üzenetére
Szerintem is kamu ez a videó ... a HTC 10 ettől sokkal gyorsabb !
-
legiaap
félisten
válasz
s3nsitivity #19793 üzenetére
Ezért fura nekem is, mert ennyire lassú HTC-t még nem láttam. Lehet user error volt a dologban.
-
no more
veterán
válasz
legiaap #19787 üzenetére
Hűha, ott valami nagyon nem okés. Nem tűnik túl optimalizáltnak a Sense 8!
(#19795) legiaap: Majd az éles MA tesztben meglátjuk, milyen is lett. Ha tényleg ilyen, az gáz... Csak ne az a ciccegős, szerencsétlen Bone tesztelje, mert akkor csak negatívumot fogunk hallani a készülékről (ugye ő megrögzött HTC hater).
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CJ4567 #19777 üzenetére
Az OPT-re már nem raktam fel.
(#19787) legiaap
A Multitaskingos kört vitte a HTC ha az időt nézzük de valahogy én nagyon nem hiszem, hogy ennyit produkálna a 10. Talán még nagyon kezdeti szoftverről van szó vagy nem is tudom.
Egyszerűen annyi HTC megfordult már a kezemben és mindegyik nagyon pörgött így ha ezek után így leszerepel a Sense akkor valamit nagyon elcsesztek aminek pedig nagyon nem örülök mert így csak a Nexus vonal marad. -
legiaap
félisten
G5, S7, HTC 10 Speedtest:[link]
Hát eléggé kikapott a HTC... -
legiaap
félisten
Most ha csak azt nézem hogy almánál már az is forradalmi, hogy minden rose gold...az új Mac gyakorlatilag ennyit mutat fel idén.
-
leslien
nagyúr
válasz
Quasi_modo #19778 üzenetére
kb 2.nap után bánnád h nem az Edge vetted hidd el...
w333; Edge kijelző két szélét lefogom a tenyeremmel akkor nem érzékel a kijelző
ezt nem kell markolászni baeg
... te teljesen elvagy tévedve..
-
w333
félisten
válasz
Quasi_modo #19778 üzenetére
Egyetértek ... nekem is a sima S7 ami még kézreál, illve az Edge kijelző két szélét lefogom a tenyeremmel akkor nem érzékel a kijelző
-
CJ4567
nagyúr
Érzékenység, merre vagy Telegramról? Már nagyon régóta nem láttunk.
-
-
legiaap
félisten
Hát hallod nem tudom. Az akkuja, vízállósága és a kamerája nagyon vonzó, viszont az tuti, hogy szoftvertámogatás rá nem a legjobb, meg igénytelen lesz az üveg borítás rajta pár másodperc alatt.
A HTC-én viszont tetszik a Stock droid feeling, nincsenek duplikált appok, jobban szól kihangosítva, meg fülessel is, de az akkuja tuti szarabb lesz illetve eddig nagy úgy fest kamerában is.
Talán még a P9 jöhetne szóba még nekem.
Nagy a dilemma. -
legiaap
félisten
Az s7-en ugye egy-két app duplán van nem úgy mint a HTC 10-en, ahol minden Google felé csak. Azok közül az egyiket le lehet törölni?
-
Aryon87
félisten
Kb 2 hónapja kezdődött, ebben a hónapban sűrűsödött. (én is esélyes lettem volna, de más ügyben mentem be szervízbe, és automatikusan cserélték az alaplapot (is).
Meglátásom szerint a tavaly nyári kiadásúakat érinti (május, júni-júli, augusztus gyártásúak eddig az áldozatok).
Az új alaplapok már 16.01 és 02-es gyártásúak.. Majd karácsony környékén derül ki hogy ezekkel mi a helyzet..Sajna nem hibátlan semmi. De legalább garisan javítják.
-
zombinyul
addikt
válasz
leslien #19756 üzenetére
Egy dolgot irigylek az s7e-ből: az akksit. De azt baromira.
Ahogy olvasom tényleg bírja mint az állat, én meg örülök hogy új alaplap / akksi kombóval bír a telefon 20-24 óra készenléttel 4 óra kijelzőt (meg egyszer megkarcoltam az 5-öt).
Durva mennyi G4-be halálozik el az alaplap. Kíváncsi leszek mikor ismeri el a hibát hivatalosan az LG.
-
legiaap
félisten
válasz
s3nsitivity #19751 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is. Na nem javul a kamera akkor nem tudom mire váltsak.
-
Quqesz
nagyúr
Na tessék úgy megtetszett másnak is az LG féle kamera modul, hogy csináltak egyet szifonhoz is:
Alma kamera modul -
-
w333
félisten
HTC 10 vs iPhone 6s Plus, Galaxy S7, LG G5: low light camera comparison
Szerk.
Microsoft sold only 2.3 million Lumia devices in fiscal Q3, down 73% year-on-year
Azért ez a 73% -s visszaesés nagyon durva
ha így haladnak tovább még 2 év és lehúzhatják szépen a rolót, 3 évvel ezelőtt azt mondom a WP topikban hogy a windows phone halálát a csempe fogja okozni, akkor mindenki rám förmedt hogy jó lesz az 2-3 év múlva ... erre itt tartunk, a mezei usernek átlátható normális rendszer kell normális ikonokkal és alkalmazásokkal, de hogy még a Facebook sem fejleszt rá alkalmazást az szerintem mindent elárul a rendszerről !
-
w333
félisten
válasz
no more #19745 üzenetére
Animáció nélkül ... ilyen gyors
-
no more
veterán
válasz
s3nsitivity #19743 üzenetére
Az viszont durva, hogy milyen gyors. Túl lassú a szoftver az ujjlenyomat-olvasóhoz képest.
Amúgy a 6S-en szerintem simán gyorsíthatnának az animáción, úgyis fasza telefon lenne, nagyon gyors cucc. Az első szifon, ami még nekem is tetszik sebességben.
-
zombinyul
addikt
válasz
s3nsitivity #19743 üzenetére
Akkor ezt rosszul tudtam, sry.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #19740 üzenetére
Na, én a Samsung hangjaival vagyok pont így. Minden hangját gyűlölök.
De nem vagyunk egyformák.
Nekem is kellemes ha valami mást látok, pedig mondom, én nagyon szeretem az iPhoneokat. De tényleg brutálisan sok van belőlük.Syl: az duplán is érdekes, mert mondom, nálunk hibátlan, ráadásul a 6-ba már elméletileg újabb generációs az ujjlenyomat scanner. Főnökömnek is 6 van, nála is hibátlan. Lehet meg kéne nézetni, valami ott nem stimmel szvsz...
-
-
no more
veterán
válasz
Quqesz #19733 üzenetére
Gyakorlatilag egy újracsomagolt 5S, 6S hardverrel.
De pl. az ujjlenyomat-olvasó lassabb benne, mint az i6S-ben (elvileg a sima hatosét kapta). Amúgy zseniális, amit az Apple csinál, komolyan! Olyan szinten hülyét csinálnak az emberekből, hogy elképesztő!
Mint az 5C, az is elképesztő volt, hogy volt pofájuk kiadni (ugye konkrétan egy teszkós műanyag iPhone 5 volt) de mégis több milliót megvettek belőle. Így kell ezt csinálni, náluk jobban senki sem ért az üzlethez.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #19732 üzenetére
Ma néztem ezt a szifon se-t...ez meg mi a nyavaja? Játészernek tünt, olyan pici....meg a működése is darabos volt(jó, kiállított darab, tudjuk be ennek). Kérdem a csajszitól:sokat visznek?
-ááá, pár darabot. Nincsen már meg az a nagy hájp a szifon körül, mint régen...150 valamennyi áron van az a picsafasz....még a szifonosok sem dobtak tőle hátast. -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #19731 üzenetére
Engem azzal a sz@rral ki lehet kergetni a világból.
Csengőhangnak meg a Crank című filmből a főhős csengőhangja van beállítva (borzasztóan egyszerű, de bárhol meghallom, és másnál még nem találkoztam vele - csak Cranknél). A T-Mobileos hangokkal egyetértek, viszont valamilyen különleges perverzióból az alap iPhone hangok tetszenek (csak túl sokszor találkozom velük ha kilépek itthonról).
-
Quqesz
nagyúr
Ezt lehet hajlítgatni: V10
-
Quqesz
nagyúr
válasz
legiaap #19716 üzenetére
Upsz, ez kemény. Sájomíról lemondtam, ennél még a műanyag G4-em is jobb, az nem törik el.....ez amúgy szifonos társaságban elég jellemző, hogy vkinek csörög/üzi jön és kb 20-an kezdik elővenni a telójukat. Nekem a csengő hangom egyedi(spectre elején a mexikói halottak napja alatt hallható zene), a többi sem mindennapos(gyári amúgy)
no more
Pedig ennek alap dolognak kellene lennie...... -
no more
veterán
válasz
legiaap #19716 üzenetére
A csávó kézreakciója hatalmas!
Egy pillanatra lefagy, majd "mi a fasz volt ez???" Meg lehet engem kövezni, de egy igazi kínai csoda!
Látjátok, Androidon mindenkinek egyedi telefonja van.
Nekem csak be kell húzni gépen a hangfájlt AirDroid-ba és már állíthatom be, aminek csak akarom. #csakazandroid
-
w333
félisten
válasz
legiaap #19717 üzenetére
Egyetértek ... b*zi egy megoldás ez hogy a Zedgéhez is itunes kell !
Illetve én ritkán utazom buszom (szerencsére) de pl. plázákban vagy nagyobb helyeken mikor valaki kap egy értesítés vagy hívást mindenki előveszi a telefonját előttem és a hátam mögött is legalább 20 ember ... igen elég vicces
(#19716) legiaap
Ez most vagy kamu az összes, vagy valami parafenomén ez a gyerek
MM. diszkréten próbáltam feszengetni a N6P és semmi, atom erős az a telefon !
(#19715) leslien
Nem rossz az S7 de szoftveresen nekem lassú és akadós, illetve túlélesít mindent
-
legiaap
félisten
Hát nagyon kíváncsi leszek a mobil arénások mit hoznak ki a Å htc 10-es kamerájából, mert eddig hallottam rosszakat meg jókat is róla. Ami tutira zavarna benne az az hogy nagyon lassan indul el. Ezen jó lenne ha javítanának. Ja meg hogy fókuszáláskor nem változtatja az exposure-ét.
-
legiaap
félisten
Nem is értem miért nem fekszik rá egy gyártó sem, hogy belerakjon normális hangokat. Borzasztó.
-
zombinyul
addikt
-
legiaap
félisten
Na elmegyünk a f@szomba rovatom jön. Mióta tömegközlekedek egyre többször hallom, hogy másoknál is ugyanazok az értesítési hangok vannak mint nálam. Ami nem véletlen, hisz a gyáriak fele ócska gagyi szar és ezért mindenki a másodikból választ. Ezzel csak az a baj, hogy mindig azt hiszem nekem jött valami értesítésem. Gondoltam egyet és letöltöttem a jól ismert Zedge appot és onnan akartam letölteni valami hangot. Sikerült is de nem láttam sehol sem a telefonon. Kiderült, iTunes kell hozzá. Mi a f@sz?! Akkor mi a fenének van benne az appban az opció, hogy töltsd le?!
Ezen én ma totál kiakadtam. Értem én, hogy zárt rendszer de azért na!
Egy újabb érv, hogy váltanom kell. Nagyon szeretem az Apple-t, mert az összes termékem ami tőlük van megbízható és sosem volt semmi gondom de kezd az agyamra menni az ilyen apró dolgaival. -
legiaap
félisten
Na a Sáomi is törik mint a ropi: [link]
-
w333
félisten
Hát srácok ez a N6P az összesnek csúcsnak odavág kamerában ... durva !
-
akooos
veterán
válasz
legiaap #19712 üzenetére
"Ha végre sikerült bejutni, meglepve tapasztalhatjuk, amit addig a lelkünk mélyén nem akartunk elhinni: itt tényleg ingyen vannak a dolgok. A kínálat bőséges, de kicsit olyan az ember érzése, mintha 2011-ez írnánk, a slágerek a Cut the Rope, az Angry Birds, a Fruit Ninja, az elmúlt évek bestsellereinek nyoma sincs. Az ismertebb játékok közül szembejött még a Goat Simulator, és a legendás Star Wars-játék Knights of the Old Republic – mind ingyen. Próbából a jó öreg Fruit Ninját töltöttük le, és valóban, a játékon belüli vásárlás is ingyen volt."
"Az Amazon mellett szól, hogy meg tudnak szólítani egy egészen népes réteget: azokat, akik elvből, vagy az anyagi helyzetükből kifolyólag (vagy mondjuk mert gyerekek) nem fizetnek egy fillért sem játékért, de ingyen szívesen elfogadja, és használja is, ha ingyen kapja. A probléma az, hogy egyelőre kevés a minőségi játék a kínálatban, és szinte egyáltalán nincs minőségi, és friss, trendi játék. Naná, hiszen egy Clash of Clans vagy Candy Crush Saga pénzcsapját majd hülye lesz azzal elzárni a fejlesztő, hogy ingyen adja a játékbeli bónuszokat, cserébe a percalapú bevételért, amit ő maga herél ki azzal, hogy az ingyen adott bónuszokkal lerövidíti a játékidőt."
Elég sok minden van fent egyébként, a 15 usd-os officesuit is fent van, ingyen.
Szerk.: újból megnézve a kérdésed, nem is arra válaszoltam, sorry
-
legiaap
félisten
Amúgy mennyire vannak jó appok, játékok akciózva ebben az amazon cuccban?
-
legiaap
félisten
Ilyen a kedves Apple rendszeren nincs és az ingyen app azért elég vonzó.
-
akooos
veterán
válasz
legiaap #19706 üzenetére
Nagyon fasza megoldás, csak jelenleg sajnos nem működik (nekem és jó pár embernek sem
)
Telepítettem, mindent beállítottam, látom is az akciókat meg a leárazásokat, de ha valamit le akarok tölteni, akkor azt írja, hogy frissíteni kell az undergroundot.. Dehát a legfrissebb van rajta
Amazonon a hozzászólások között is ezt írják.
-
legiaap
félisten
Na ezért tuti váltani fogok droidra:[link]
-
no more
veterán
HTC10 kamera dxomark teszt! Végre felért a HTC kamerában is a nagyok közé, majdhogynem le is körözte őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest