- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
no more #20190 üzenetére
Ilyen tapasztalatokat se hallottam még G4-ről... Nem elfogultságból mondom (szeretem a G4-et, de amennyit en szoptam vele, elfogult nem vagyok felé), de a G4 az egyik legjobban optimalizált Androidos a mai napig. Előtte több évig WP-t, meg iOS-t használtam csak (máig rendszeresen használok egy 5s-t, amit Anyumnak vettem, meg egy 735-öt, amit Jóapámnak ajándékoztam), de megdöbbentő volt mikor vásárlásra adtam a fejem, hogy ez milyen vesztettül smooth. Valami azzal a kiállított cuccal nem volt okés.
-
no more
veterán
válasz
s3nsitivity #20196 üzenetére
Náluk van még! És remélem marad is, hátha egyszer leakciózzák.
-
no more
veterán
válasz
s3nsitivity #20193 üzenetére
Termeljék csak a lóvét a HTC-nek, rájuk fér!
-
no more
veterán
válasz
s3nsitivity #20191 üzenetére
Ráadásul gunmetal! Valami gyönyörű!
Euro Parkban lévő T-ben.
-
no more
veterán
Én ezt nem értem... Előbb voltam a T-ben és nyomkodtam egy G4-et. Ennek ilyen lagos a kijelzője? Nagyon lassan követte az ujjam, a WP-s mobilok szoktak ilyenek lenni. Kb. vánszorogtak az ikonok az ujjam után... Ráadásul 1-2 apró akadás is előfordult. A mellette lévő M9 meg olyan vajsima volt, mint még olyat sosem láttam!
-
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz
s3nsitivity #20181 üzenetére
+1
3 bankártyám van, de szinte egyiket sem használom. -
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #20181 üzenetére
Én mindig olyan melóhelyeket fogok ki ahol "kápéban" fizetnek ...
És igazából soha nem is nagyon volt rá szükségem !
Szerk.
Pedig gondoltam már egy kisebb hitelre ... pont az ilyenek miatt !
Az a baj hogy kib*szott sz@r gyűjtögető vagyok ... tavaly Júniusban megfogadtam hogy karácsonyra összegyűjtök és veszek egy újabb autót (Leon, G Astra) nem nagyon találtam semmit majd a finishben November közepén úgy a seggére vágtam a pénznek hogy az öröm volt nézni új TV, új Monitor, karácsonyi ajándékok, meg minden más ami szembe jött és el is vertem a pénzt
-
w333
félisten
Bank kártya nélkül élsz? Azt meg hogy csinálod?
Úgy hogy nincs semmilyen hitelem ...
Vársárlásra kellett volna, de akkor storno az egész, eddig is megvoltam nélküle !
Köszi mindenkinek
-
Quqesz
nagyúr
válasz
legiaap #20174 üzenetére
Van ilyen is,nálam mindkettő(jártam már úgy,hogy csak kártya volt, terminál meg a holdon)
HTC10
hát ez a kamera még nem jó............kell neki frissítéspont a vadludas résznél néztem a víz csak egy paca szinte, és teljesen fakó...viszont az előlapi kamera sztem jobb az S7-nél.
-
Quqesz
nagyúr
Elvileg ők az összes telójukat gyári garival adják,de ugye amíg nincsen kiírva nem tudna,de kb 99%, hogy az lesz. Én tőlük vettem a G4-et és az első évben bevihetem az LG márkaszervizbe ha baj van(tegnap rendeltem asszonynak is egy G4-et tőlük)
Bankkártya
Kérsz egy hitelkártyát, használod majd visszatöltöd, azt viszont nem tudom milyen szerződés kell hozzá. Minden máshoz ugye szerződnöd kell egy bankkal lakossági folyószámlára és úgy kapsz kártyát.....legiaap
itthon nem is csodálom........ -
w333
félisten
Srácok orbitális h*lyeséget fogok kérdezni ... nézzétek ezt el nekem !
Na szóval nincs se bankszámlám és se bankkártyám (fizetésemet sem erre kapom) a kérdésem az lenne hogy lehet olyan bankkártyát igényelni amit csak arra használok hogy a bank automatánál feltöltöm (készpénzel) és internet vásárlásra használom ? Ebay, Amazon, Steam stb. csak a szokásos ?
Vagy felejtsem el az egészet
-
Quqesz
nagyúr
HTC10 nem rossz ár......
-
legiaap
félisten
Mint Apple felhasználó teljesen egyetértek azzal ami a videóban elhangzik: [link]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #20162 üzenetére
?????
Nemááá
Egy-két szelfi fotót leszámítva az S7 megeszi reggelire(még a túlélesítéssel együtt is)! A kocsiban készült szelfi jobb volt és ennyi. A virágról készült kép meg egy nagy nulla. Ráadásul ez is színes képzajt produkál(G5 detto). Itt már volt több teszt, melyben a G5 jobbnak bizonyult a HTC-hez képest és ez maradt is, márcsak a lencse fémybeeresztő képessége miatt is látszik a különbség. Nálam S7-G5-HTC10 a rangsor.......leslien
20158hsz
+1 -
w333
félisten
válasz
leslien #20153 üzenetére
A legnagyobb kérdés hogy fel van rakva rá ez a frissítés
-
leslien
nagyúr
akkor lássuk mit mond SuperSaf barátunk...
-
no more
veterán
HTC10 scratch és bend test! Így kell bírnia egy telefonnak a gyilkolást!
-
zombinyul
addikt
Anyumnak 5s-t vettem januárban a szülinapjára az 5 vagy 6 éves újszerű 3GS-em helyett (gyári akksi ami úgy bírja mint az új, etc.)... Elképesztő minőségi az a kis cucc. Nincs olyan gyors mint a G4 (legfrissebb rendszer van rajta), de szépen hasít. És mondom, a minősége. Kézbeveszem, rögtön elkap a full prémium érzés, súlyos, masszív fém az egész.
Megvett kilóra, gondolkodom is egy SE-n, csak tényleg marha sok kiadásom van, drága játékszer lenne... -
w333
félisten
válasz
Quqesz #20137 üzenetére
Igen ez is érthető ... és az emberek 99% ezeket nem is figyeli és nem érdekli őket, szerintem visszajelzéseket sem küld senki így a Samu tojik rá "jól van az úgy, így is megveszik" igazából S7 -nél még 1 apró dolog ami zavar, S6 -hoz képest hangosabb a "home" kattogása (olyan fura pattogó hangja van) biztosan nem hibásat fogtam mert ha 10 -ből 10 kattog akkor az nem hiba hanem feature
-
w333
félisten
Véletlenül sem fikázni akarom ... csak ezek apró észrevételek, az S6 -től 1000X jobb az S7 anyaghasználat + sima S7 -nél a lekerekített kijelző + az ujjlenyomat olvasó is úgy működik ahogy azt kell, kijelző is sokkal szebb, stb. szóval S6 -hoz képest sok a fejlődés (nem rossz telefon, de a rendszer még nem az igazi) !
Nagyon sokszor gondoltam rá hogy benevezek egy sima S7 -re de akárhányszor a kezembe fogom, valahogy nem kap el az a "must have" érzés !
Amikor megvettem az S3 LTE -t majd a kezembe fogtam a Nexus 4 -t úgy elkapott a "must have" hogy 24 órán belül meg is vettem a Nexus -t
Hiányzik már egy ilyen telefon amit a kezembe veszek és egyből "ez kell nekem" !
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #20132 üzenetére
Ez nem iFanság ... egy ilyen drága telefontól ez elvárható lenne !
(#20133) MartOOn
Én eddig nem láttam még olyan S7 -t és Edget aminek az előlapi kamerája középen lenne ... illetve a hangszórórács is elég ritka ami szimmetrikus !
Erről beszélek Link
Bal oldalon a hangszórórács kiáll míg jobb oldalon már be van süllyedve, előlapi kamera és szenzorok körül mi az a gányolás ? festésre gondolok
De még a Samu feliratban is ott a nyomdahiba !
Tudom ezek nagyon apróságok ... na de ennyi pénzért legyen már tökéletes !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #20132 üzenetére
Az SE meg törik, mint a ropi...amúgy láttam egy videót ettől a Jerry sráctól, ahol a G5 kijelzőjét cserélte és már az is olyan.
Más
Na ma bevásároltam egy Overmax Touch 2.1 okosórát. Még vegyesek az érzéseim( a tök jó meg a mi a francnak között lavírozok 😭). Ami tetszik, hogy szépen fut a rendszer és simán lehet vele telefonálni, ha nincsen ott mellettem a teló éppen(na jó a bt határain belül). Minden üzenetet,értesítést közöl velem. Ami picit nem tetszett, hogy bár a fémház normális minőségű, a kijelző picit gányabb benne berakás szempontjából. Viszont jó a fényereje napon is. Szóval még érlelődik, hogy pénzkidobás v vmi hasznos játékot vettem-e 😂 -
Quqesz
nagyúr
Te kis IFan, nagyon szerethetted annó az almáspitét hogy ennyire rá vagy gerjedve az apple-ra
Hamár minőség: hogy is volt a már a dobozban is karcosan érkező szifon sztori? Meg a band gate? Arról nem is beszélve, hogy szinte minden ismerősöm már cseréltette ilyen-olyan hibával.......persze minden apró részletre figyelnek. Nem minden arany, ami alma.... -
w333
félisten
válasz
legiaap #20129 üzenetére
Igen ... szerintem is ez az utolsó esélyük !
(#20130) MartOOn
Egyben van az S7 is ezzel nincsen baj ... de ha keresed a hibákat akkor bizony találsz pl. hangszórórács nem mindig egyenesen áll, előlapi kamera szintén ferde, home gomb napsütésben teljesen más színű mint az előlap és karcolódik ... tudom apróságok de Samunál sajnos nem nagyon figyelnek az ilyenekre !
-
w333
félisten
válasz
no more #20127 üzenetére
Hát elég közzel állnak már hozzá ... Link
És igen nálam a prémium minőség az tényleg = iPhone
Az a baj hogy nagyon sok telefonba az apróságok miatt de bele tudok kötni !
Nagy pici és apró dolgokra is odafigyeltek és ez nekem nagyon tetszik, pl. a kijelző nem ragasztva van hanem csavarozva, a kijelző széle le van kerekítve, a kijelző és a fémház körül van egy vékony fekete betét hogy még véletlenül se menjen közé a por, előlapi kamera sötétített és pontosan középen van, home gomb karcálló, oldalsó gombok nem lötyögnek és pontos a nyomáspontja, stb. nagyon brutálisan és precízen jól össze van rakva, tényleg semmi panasz nincs a minőségre !
szóval ezzel a minőséggel nagyon megtudják fogni a vásárlókat !
Tudom ezek csak kis apróságok, de pont emiatt olyan különleges !
Szerk.
i5S is van ... sebességben ugyan azt tudja mint az i6 (2 évig még biztosan elég)
-
no more
veterán
Ha csődbe megy a HTC.
Sajnos, csak egy iPhone minőségibb egy HTC-nél.
Amíg létezik a márka én tuti nem veszek mást.
Nyomogattam párszor a 6S-t, de az nekem k*rva drága... Az 5S-en sokat gondolkodtam, hogy offtelefonnak jó lenne, főleg, mivel olcsó T-nél. De annak úgyis még 1-2 frissítés és olyan lesz, mint a 4S, úgyhogy hanyagolom.
-
no more
veterán
Jó. Elég.
(#20122) zombinyul: Azért nem olyan rossz az a P8 kamera, sőt! Szerintem jó képeket csinálnak a Huawei telefonok (lehet túlságosan megszoktam az M7 Ultrapixelt
), inkább az az egész rendszer olyan... Áh, nem tudom.
Túlságosan iOS akar lenni, nem Android, nem egy egyedi valami... Mondjuk ugyanez a helyzet a MIUI-val.
-
zombinyul
addikt
Na igen. Meg exem rengeteget szívott az elődeivel (P6 meg P8). A szemembe a Huaweiek kimerítik az ipari hulladék fogalmát.
És igen, a P8 is gyenge volt kamerára, de a P9 se tűnik valami kiemelkedőnek.
Nexus nekem is jobban kéne.no more: +1, tényleg semmiféle fém hatásuk nincs... A P6-oson még nagyjából lehet érezni hogy fém, de a P8 egy pillekönnyű, műanyag szerű valami, semmi prémium feeling (és igen, pl. az 5s-sel össze se lehet hasonlítani. Az masszív, nehéz, egyértelműen fém cucc, vagy 10 ligával feljebb focizik). És ezeket nem a Huawei hater mondatja velem... A Samsungokat is utálom, mégis cuccok.re azok sokkal inkább prémium cuccok.
-
w333
félisten
-
no more
veterán
válasz
zombinyul #20118 üzenetére
Amúgy tényleg érdekes, hogy nincs olyan érzete a P8-nak tapintásra mint mondjuk egy HTC-nek, vagy iPhone-nak. Inkább olyan Sonys. Ami nem baj, mert rohadt jó érzete van a Sonyknak is (tesóm Z-jét imádom tapogatni), csak, hát van az a bizonyos érzés egy fém telefonnál, ami a többi anyaghasználatúnál nincs. Az a jó kis hűvös "ez igen öcsém, ez minőség" érzés.
-
legiaap
félisten
válasz
s3nsitivity #20090 üzenetére
Hallod egy P9-et nem akarsz kipróbálni? Az a telefon is egyre jobban érdekel. Kurva jó áron van és baromi jó a kamerája. 2.2-es ugye de simán hozza szerintem az S7 1.7-es szintjét.
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #20114 üzenetére
Tényleg nem látszik ... Moto G -n igen, majd megpróbálom lefényképezni !
Olvastátok ,hogy milyen ütemben csökkennek a részvényeik ára?
Várható volt és ez ettől csak rosszabb lesz, én örülök neki mert legalább valamit kitalálnak és arra ösztönzi őket hogy fejlesszenek !
iOS 10 -t komolyan nagyon várom, kíváncsi vagyok hogy engednek a gyeplőn !
-
w333
félisten
válasz
no more #20111 üzenetére
Retina kijelzőnél nem tudom hogyan van megoldva de közelről sem látok semmi pici pixelt sem ... míg Moto G is HD és kisebb 4.5 kijelző na ott már látom, érdekes, nem tudom hogy oldották ezt meg de tényleg nem látod szabad szemmel
(#20112) s3nsitivity
Viszont amikor beleraktam a Cardboard-omba akkor leesett az állam.. FHD-n szinte élvezhetetlen.
Na de az már megint más, ott az egész kijelző egy nagyító alatt van !
-
w333
félisten
Hát ha valaki szabad szemmel látja az i6S és S7 közötti PPi különbséget az előtt komolyan megemelem a kalapom ...
Ez a szomorú a nagy felbontásban ... S7 (3D) vs i6S (3G) teljesítmény !
Szóval hiába a nagy erős bődületes hardver amikor a kijelzőfelbontás felzabálja az egészet ... szerintem a Snapi 820 + QHD most tarunk ott mint 3 évvel ezelőtt a FHD + S800 szóval semmivel sem erősebb mert a felbontás felemészti a + erőt !
-
w333
félisten
válasz
no more #20097 üzenetére
Szerintem nézz meg egy 2k-s videót a telefonodon, meg mondjuk egy S7-en
Néztem és nem lepődtem meg, az meg hogy egy 5.2" kijelzőnek miért kell QHD még most sem értem ... 50" Tv -n nézzek FHD 30GB -s filmeket és egyáltalán nem pixeles, most akkor őszintén egy ilyen kis méretben ennek semmi értelme nincs azon kívül hogy jól hangzik (parasztvakítás) cserébe legalább nagyobb erőforrást igényel és még az akku is jobban merül tőle ... szóval pont semmi értelme nincs !
Biztosan emlékszel rá de én S6 -ról váltottam szifon 6 -ra ... semmivel sem rosszabb, pedig ugye QHD vs HD -ről beszélünk, nagyítóval biztos lenne különbség, de szabad szemmel a pixelsűrűséget biztosan nem látod !
Azt meg nem tudom, milyen 180 ezerről beszélsz, amikor T-nél kártyásan 280
Ki olyan h*lye hogy a T -nél veszi meg ennyi pénzért (a legnagyobb lehúzás) !
Ott a hardverapró bontatlan zsír új szifon 6S -t kapsz jóval olcsóbban !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest