- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
HTC10 vs iPhone 6s Pocketnow! Hogy melyik a jobb? Nincs jobb, mindkettő kib*szott jó!
-
no more
veterán
válasz
legiaap #20295 üzenetére
Minden HTC így bírja a gyikolást.
Az M7-em egy nyári brutális esőt is kibírt, bokáig ért a víz, futottam haza, rajtam egy rövidgatya, benne a telefon, még az időt is megnéztem rajta (eléggé be voltam rúgva XD)... Félúton rájöttem, hogy talán ki kéne kapcsolni, mert nálunk nincs HTC Uh-Oh garancia. Hazaértem bekapcsoltam, közben elmondtam vagy 4 miatyánkot, de lazán bekapcsolt, leszarta az egészet, azóta is működik!
-
legiaap
félisten
Htc 10 drop test. Jól bírja a kicsike: [link]
-
betyar1974
senior tag
válasz
s3nsitivity #20293 üzenetére
Úgy is próbáltam.Feladtam! Sajnálom az elpazarolt idődet!
Ez lett volna a cél! -
s3nsitivity
addikt
válasz
betyar1974 #20292 üzenetére
Az 5.1-el leszedett zip-ben kell lennie -e egy PDF-nek amiben lépésről lépésre van leírva a dolog. Nézd át, hogy tökéletesen pontosan azokat csináltad e!
-
betyar1974
senior tag
válasz
s3nsitivity #20290 üzenetére
Valami más a gond. 5.1-nél ugyanaz a hiba.
Szerintem valami szakinak látni kellene, látva Te is biztos megoldanád. Lehet, hogy valami nincs engedve a biztonságnál, valamit el kell állítani a beállításoknál...stb. Nekem ez magas!
Köszi a türelmet és hogy próbáltál segíteni! -
betyar1974
senior tag
válasz
s3nsitivity #20290 üzenetére
Hát Te nagyon vágod.
Az 5.1-ről majd írok és köszi!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
betyar1974 #20289 üzenetére
Ez 4C-hez való hivatalos M a Huawei oldaláról.
Viszont a 4C és a 7 esetében még csak indiai régióra szánt 6.0 van. Tehát az előző rendszerednek is indiainak kell lennie, valószínűleg akkor itt bukik meg a dolog nálad.
Vagy felraksz egy indiai komplett firmwaret és onnan ezzel a módszerrel 6.0-ra vagy a globál 5.1-et és megvárod a globál régiós M-et.
-
betyar1974
senior tag
válasz
s3nsitivity #20286 üzenetére
Felkiáltó jel, shutdown system now!----6.0-nál.
Próbálom az 5.1.1-et.
Honor 4c-re, lehet egyáltalán telepíteni? Kár, hogy nem a szomszédba laksz! -
betyar1974
senior tag
válasz
Szerkesztést nem olvastam, honor 4c-ről van szó.
De köszi az 5.1.1-et is, talán valamelyik megoldás lesz, csak a 2mb net-tel nem megy gyorsan. -
betyar1974
senior tag
válasz
O.K. köszi töltést kezdem is!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
betyar1974 #20285 üzenetére
Ez 6.0 csak a neve nem az.
Annyi, hogy indiai régiós.
De gondolom ha neki estél akkor a készüléked is olyan.De itt van globál verzió Lollihoz.
-
betyar1974
senior tag
válasz
s3nsitivity #20283 üzenetére
A 4.4.2 megmaradt +-pow. után, de ezt szeretném lecserélni. Van egy nexus4-em(5.1), hozzá képest fura a 4.4.2. Olvastam , hogy raktak rá(honor 4c) 5.1,6.0-át, ezért is néztem ki ezt a telót. Vagy esetleg kapufa az említett rendszerek?
-
no more
veterán
válasz
s3nsitivity #20283 üzenetére
Tudtam, hogy te vágod!
Gratula a G4-hez!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
betyar1974 #20280 üzenetére
Ezt letöltöd, SD-kártyára felmásolod a dload mappát.
Telefon kikapcs teljesen. hangerő fel + le + bekapcs hosszan.Egyéb
Megjött a G4 és hát felüdülés az OpT után.
Elég fluid a rendszer (most ment fel az M) a reszponzivitás is rengeteget javult a G3 óta.
A kamera nagyon begyere.
Az akku idő az ami érdekes lesz, majd a jövőhéten kiderül mit tud a kicsike. -
betyar1974
senior tag
Segítség!!!
Marshmallow telepítése honor 4c-re? Felkiáltó jel, shutdown system now! -
legiaap
félisten
válasz
no more #20278 üzenetére
Ez hülyeség. Csak nem akarnak sok erőfeszítést beleölni a gyártók az új termékekben. Minél kisebb változás annál kisebb a beleölt idő és pénz. Ez logikus. Nézd meg mennyit változott az S7/E az elődhöz képest. Az i6/+ az S-ekhez képest az 5SE a... Képest és így tovább. Ameddig el tudják a gyártók így is adni nem fognak erölködni. A technológia meg van a nagy változásokhoz.
-
Aryon87
félisten
-
-
no more
veterán
iPhone 7 koncepció!!! Azt a.....!!!
-
no more
veterán
Oneplus 3 - Beállt a HTC copy kínai gyártók sorába a Oneplus is a Huawei, meg a többi mellé!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #20263 üzenetére
CM-ben lehet, AOSP-ban másik launcherrel. Trebuchetet próbáld ki, [link] ez egy direkt Trebuchet port. Ez van CM-ben is, meg jópár custom romban is.
-
akooos
veterán
válasz
-=Vacsek=- #20263 üzenetére
Milyen telefon?
Lehet a szakmai topikjában hamarabb kapnál egzakt választ.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. android 6.0-nál hol lehet állítani az asztalon lévő ikonok (widgetek) nagyságát illetve rács kiosztását? kerestem de sehol nem találtam.. vagy ha belépek a menübe ne csak 1 féleképpen nézzen ki. ha lehetséges ez egyáltalán.
-
leslien
nagyúr
Erica Griffin>> HTC, YOU DID it!
sztem is!
-
w333
félisten
válasz
legiaap #20253 üzenetére
Még mindig azt a kamerás telefont keresem ami ezeknek az egyvelege
A Nexus 6P pontosan az amit keresel !
Ráadásul már natívan is belekerült a RAW fényképezés
-
akooos
veterán
Én szeretek fényképezni. Ha olyan helyre megyek, ahol fotózást tervezek, oda viszek DSLR-t. De ha valahol sétálok és nincs nálam a masina, akkor a telefonnal penge képet akarok csinálni
Igazából én meg vagyok elégedve a G2 képeivel is, de annál rosszabb ne legyen
Pl. ez a kép tegnapi, kutyasétáltatás közben lőttem, ahova nyilván nem viszem el magammal a másfél kilós gépet+objektívet
A mai telefonok pedig felérnek a pár évvel ezelőtti kompakt gépekkel
-
Quqesz
nagyúr
Az igazság pillanata: G5 vs HTC10 vs S7 camera test
-
SybenX
őstag
válasz
Aryon87 #20245 üzenetére
Tegnap nálam is nagyon jól teljesített,volt majdnem 5 óra kijelzőidő.Múltkor sikerült megszüntetnem az android os darálást 2-3 napra a google frissítéseinek törlésével utána megint előjött majd lefrissítettem és megint töröltem a frissítéseket és egyben tiltottam is az appot és megint jó lett 2 napig.Ma megcsinálom megint ezt...
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #20241 üzenetére
Ez az egyetlen bajom nekem is ... túl drága kb. 150k -ért azonnal venném !
-
zombinyul
addikt
válasz
s3nsitivity #20241 üzenetére
A bootloop hiba miatt kérdeztem. De ha garis, nincs probléma (asszem az augusztusig gyártott darabokat érinti az alaplapi halál, de pontos statisztika nincs rá).
75-ért baromi olcsón vetted. -
s3nsitivity
addikt
válasz
legiaap #20239 üzenetére
Nagyon drága az még nekem.. Nincs szívem ennyi pénzt kiadni érte.
Majd ha nyáron beesik a T-hez (remélem beesik) akkor viszek egyet de addig is kell valami.
Ezt 75be vettem, annyiba ment el a másik szóval 0-ba vagyok csak megint szívnom kell a céges tabbal.(#20240) zombinyul Nem 16-os de még majdnem fél év gari van rá.
75-ért ezt találtam értelmesnek. A dual-t néztem újonnan de az 105 körül lenne és úgy számoltam akkor inkább előfizetek egy nagyobb netre.
-
zombinyul
addikt
válasz
s3nsitivity #20238 üzenetére
Jól választottál, csak legyen '16-os gyártású, és/ vagy garis.
-
legiaap
félisten
válasz
s3nsitivity #20238 üzenetére
Inkább egy HTC 10-es rendelnél már hallod.
-
s3nsitivity
addikt
Na srácok ma rám jött az 5 perc.
Osztottam szoroztam és rendeltem egy single SIM G4-et használtan.
Péntekre ér ide elvileg, kíváncsi leszek. -
zombinyul
addikt
válasz
no more #20235 üzenetére
Én ezt elhiszem, de ennek a szutyok appnak semmi köze a gyártóhoz. Míg egy memory leak-et megoldhat a gyártó, ezt nem tartom valószínűnek...
Félre ne érts, én tisztába vagyok a HTC-k erényeivel, benne van a 3 kedvenc gyártómban, de ezt pont nem tudják elkerülni.Szerintem!
-
SybenX
őstag
válasz
Quqesz #20214 üzenetére
Nekem is fogyaszt most megint az android OS G4-en hiába tiltom le,törlöm a google appot 1-2 napig jó utána megint elkezdődik,de annyira nem izgat már.
Egyébként nexusoknál is ugyanúgy darál az android os,elég csak benézni az N5 topikban és amilyen gyorsan helyrehoz a google valamit egy nexuson olyan gyorsan el is rontja.Van olyan hiba amit mai napig nem javítottak ki.Ezért is váltottam N5-ről, elegem volt béta teszter lenni. -
w333
félisten
Az a baj hogy még ha egyforma is a verzió szám, 2 különböző telefonon, 2 különböző rendszer alatt teljesen másképp viselkedik
(#20228) akooos
Mai napig az egyik legjobb telefonnak tarom, nem értem miért nem követték ezt a vonalat, én biztosan vevő lettem volna rá (szinte tökéletes)
-
-
w333
félisten
válasz
CJ4567 #20223 üzenetére
Takarékos ... ezért bírják ezek ilyen jól !
Moto G (S400 + 720p kijelző) és az is nagyon jól bírja 4-5 óra SOT !
Szóval még mindig azt mondom hogy a parasztvakítás QHD kijelző csak arra jó hogy jobban merüljön a telefon, a FHD bőségesen elég mindenre !
Bár mikor odatennék egy FHD G2 -t a G4 QHD mellé, nem sok különbség lenne !
-
Syl
nagyúr
válasz
zombinyul #20206 üzenetére
Nincs ezzel az androiddal semmi baj. A gyártó inkább hibás a kókányolásáért
-
w333
félisten
válasz
zombinyul #20208 üzenetére
Volt ilyen 2 évvel ezelőtt is hogy elkezdett darálni az Android Op rendszer, szóval legalább 2-3 éve létezik ez a hiba, azóta is csak tákolják !
-
zombinyul
addikt
Ennek az Android operációs rendszernek a fogyasztása kiborít, komolyan mondom... Készenlétbe is merül a telefon mint az állat, semmi Doze, nem hagyja "pihenni" a telefont semeddig. Használat közbe is fele addig bírja mint kéne. És hiába törlöm a frissítést, ami a múltkor helyrerázta, ugyanúgy szar.
Vajon mikor javítja már ki ez a rohadt Google ezt az amúgy globális hibát? WP-nél meg iOS-nél sosincs ilyen probléma, egyre erősebb a kísértés, hogy menjek a francba venni egy iPhonet, az Androidnak meg integessek jó messziről. -
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity #20203 üzenetére
gyerünk gyerünk ... akkor venni majd én is ...
-
legiaap
félisten
válasz
s3nsitivity #20203 üzenetére
Pont az előbb olvastam. Kíváncsi vagyok mennyit javult a kamera.
-
s3nsitivity
addikt
-
zombinyul
addikt
válasz
no more #20201 üzenetére
Ezeknek a szerencsétlen kiállított daraboknak még a torka is véres, iszonyatosan szét vannak barmolva...
Én bármit, bármennyit tehetek alkalmazásból a telefonomra, bármennyi újraindítás nélküli eltöltött idővel, nem produkál lassulást.
De nem lehet ezeket a telefonokat egy lapon emlegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest