- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem tanácsot adni abban, hogy egy gyári android update ZIP csomagból, honnan derül ki, hogy cwm alatt lefutna e? Illetve, ha lefut, gyárivá varázsolja e system partíciót? Ez egy Asus ZenFone 2 telefon, ės mivel nem tudtam, sehogy nagyobb system mėretet csinálni rá, így töröltem appokat.Na most bele untam ės eladnám.Viszont gyáriállapotban lenne jó. Na de ez nem áll vissza magától úgy tűnik. Ezėrt gondoltam cwm alatt wipe utàn frissítenėm, ha így se jó neki, akkor cwm alatt system format után is próbálkoznėk.
Köszi a segítsėget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest