Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok a vád, jogos lehet, de pofátlan kérdésmentesen.
Most akkor egy RE:TRY előtt úgy válasz mindannyitoknak.
Kezdjük.
Komolyan azt hiszitek, hogy mivel egy kérdésre nem kaptam választ egy hónapja, akkor abbahagytam és megpróbáltam most? Hát... Nem egészen... Sőt! EGYÁLTALÁN NEM! EZ ALJAS RÁGALOM... higgadtság... nyugi...
Eddig ment. Nem tettem volna fel a kérdést, ha menne. Az a baj, hogy EDDIG MŰKÖDÖTT!
Azért van különbség... Eddig POS (Pendrive Operating System) - ról dolgoztam, de most telepítettem teljes-jogúan. Már csak azért is, mert úgy olyan volt, mint a Fifty First Dates című film főszereplőinek nőtagja. Minden kikapcsolásnál felejt...
Szóval ezért nem értettem, hogy eddig minek ment, ha most nem... Eddig nem volt hiba, most van... Ugyan az a rendszer, csak eddig nem volt teljes jogú!!!Cappa72! Ismét köszönöm segítségedet, hamarosan jelentkezek az eredménnyel (ezt csináltam az eddigi, szintén tőled kapott fájllal.)
SZerk; Pipa, ezt csinálja, akkor megnézem ezzelJogsim meg csak nagymotorra van, ha érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest