Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
magmakocka
üzenetére
"Egyszer kipróbáltam és utána azonnal ment az unistall.Beállítottam alapértelmezett launcherként de így sem az igazi. Sok a reklám...."
Apex? Nova? Reklám? Nem egy dologról beszélünk megint."De azért játékra alkalmas is egy picit."
4 a nyerő, amőba, torpedó. Max egy kis mérgesmadarak. De ne akarjál 3d-s csúcsgrafikával 30 fps-ben virítani, mert ugye valahonnan innen indultál ki anno."Nem én rakom új sorba.
Bevan állítva a billentyűzeten"
Gondolom roppant bonyolult művelet lehet ezt kikapcsolni."Néztem a swees cégnek az oldalát van 1-2 telefon ami híres de nem telefon gyártással foglalkoznak hanem ugymond vmilyen, kapunyitó,meg egy csomó érdekes eszközt is látok ott."
Erre szokták mondani, hogy cipőt a cipőboltból. Öreganyámnak is van eredeti tekerős Peugeot kávédarálója, de az megint más tészta.
Ennyi pénzért kaphattál volna egy jó kis redmit, az kapásból miuis lett volna, és a támogatása is remek, aktív közösség van mögötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest