-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek mert kicsit hosszú lesz a hsz.A telefon amiről szó van egy Xiaomi Redmi 1s, gyári recoveryvel (MiRecovery) és egy módosított gyári Miui v6 rom-al.
A tegnapi nap folyamán faterom a telefonján látta hogy van OTA frissítés és lefrissítette. Sajnos a frissítés nem sikerült. A rosszul elsült frissítés után már alapból recoverybe bootolt a készülék. Ezután nézelődtem hogy ilyenkor mit lehet tenni. Fórumokon kérdezősködtem, de senki sem tudott segíteni.
Kaptam egy tippet, hogy fastboot-al meg lehet csinálni. Meg is próbáltam. Eleinte az Android SDK-t tettem fel, de nem tudtam összehozni az ADB kapcsolatot. Nem látta a gép a telefont.
Utána ez a leírás alapján próbáltam.
Ekkor a gép még az eszközkezelőben Android Bootloader néven látta a telefont.
Sajnos nem sikerült. Flash közben elakadt a modem flash-elése közben. A MiFlash ekkor ezt írta ki: Meghatározatlan hiba (0x80004005: FAILED (data transfer faliure(Too many links)))Ezután lecsatlakoztattam a telefont a kábelről és magam sem tudom miért de ki akartam kapcsolni a telefont és a bekapcsoló gombbal nem lehetett úgyhogy kivettem az aksit. Visszatettem az aksit, recovery már nincs a telefonon. Próbálom bekapcsolni de semmi. Viszont mikor rátettem újra a gépre akkor előjött rögtön a fastboot képernyő.
Most jelenleg az eszközkezelőben unknow device-ként jelenik meg a készülék. Bármilyen drivert telepítek nem ismeri fel sehogy sem. A MiFlash sem látja a telefont.
Van még remény a telefon újraélesztésére? A fastboot-ből hogyan léphetek ki úgy hogy ne legyen még nagyobb baj? Ártottam a telefonnak azzal hogy kivettem az aksit mikor ki akartam kapcsolni a fastboot képernyőnél?
Hálás lennék ha valaki tudna mit mondani.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest