- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Hello!
Adott egy Tronsmart TS7, nagyon szenvedős volt a szerelése, kijelzőt kellett cserélni, aztán más baj miatt visszakerült 2 hét múlva (kamera, USB). Mindent megcsináltam, és a végén betörtem a kijelzőt
Úgyhogy most igen halovány, leginkább a tetején nem látni semmit.
Eddig egy Cubot One-ból szereztem az alkatrészt, minden jó volt, kivéve a kijelzőt.
Tudni kell, hogy a két készülék 99,9%-ban azonos. Csak nem egy generáció a kettő. A Cubot második generációs, a Tronsmart első generációs Cubotnak felel meg. XDA-n meg is lepődtek a júzerek romfrissítéskor (Cuboton újabb Cubotra), hogy nem megy a kijelző.
Na nekem is ezt kéne elérni, hogy a gyári ne menjen, mert akkor gondolom megy a másik.ROM backup a Tronsmartról meg van. A Cubot és a Tronsmart scatterja nem egyezik. Keeperv85 tanácsára a mentett scattert raktam be a Cubot ROM-hoz, és a Uboot és Android partíciókat akarom flashelni.
Igen ám, csak beszól az a gané SPflashtool, hogy S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL 4032. Ilyenkor mi van?
Valaki legyen szíves segítsen.
(#1386) btz: SGS és felfelé már inkább a NAND sebessége határozza meg az app indulását. Játékra nem jobb a ZTE-m, de a kétszer olyan gyors NAND látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Plazma TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest