Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

Hello!
    Adott egy Tronsmart TS7, nagyon szenvedős volt a szerelése, kijelzőt kellett cserélni, aztán más baj miatt visszakerült 2 hét múlva (kamera, USB). Mindent megcsináltam, és a végén betörtem a kijelzőt :W
    Úgyhogy most igen halovány, leginkább a tetején nem látni semmit.
    Eddig egy Cubot One-ból szereztem az alkatrészt, minden jó volt, kivéve a kijelzőt.
    Tudni kell, hogy a két készülék 99,9%-ban azonos. Csak nem egy generáció a kettő. A Cubot második generációs, a Tronsmart első generációs Cubotnak felel meg. XDA-n meg is lepődtek a júzerek romfrissítéskor (Cuboton újabb Cubotra), hogy nem megy a kijelző.
    Na nekem is ezt kéne elérni, hogy a gyári ne menjen, mert akkor gondolom megy a másik.

ROM backup a Tronsmartról meg van. A Cubot és a Tronsmart scatterja nem egyezik. Keeperv85 tanácsára a mentett scattert raktam be a Cubot ROM-hoz, és a Uboot és Android partíciókat akarom flashelni.

Igen ám, csak beszól az a gané SPflashtool, hogy S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL 4032. Ilyenkor mi van?

Valaki legyen szíves segítsen.

(#1386) btz: SGS és felfelé már inkább a NAND sebessége határozza meg az app indulását. Játékra nem jobb a ZTE-m, de a kétszer olyan gyors NAND látszik.

Új hozzászólás Aktív témák