- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Donki Hóte #137659 üzenetére
" egész este vízben volt"
Azon mit szeretnél rizsezni? Maximum köretnek amivel együtt a kukába vághatod.
Egy minimális merülést még talán esélyes ultrahangozni vagy rizsbe tenni, de akár már egy 10 perces vízkáros telefon is mehet a kukába az elindult oxidációs folyamatok miatt. Az elején még bekapcsol, aztán szép lassan elhalnak a funkciói.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
Donki Hóte #137557 üzenetére
ez sem rossz. de a hátlapi kamerát erősebbnek szeretném, mint az elsőt. nem vagyok az a szelfi király.
-
zagloba
aktív tag
válasz
Donki Hóte #137557 üzenetére
Jó telefonnak tünik! Kérdés:mire lesz elég 3350 mA akku? 😀
-
mobilizmo
addikt
válasz
Donki Hóte #137466 üzenetére
Edge-en azért elég nehéz a mai felfogással elboldogulni. Akár egy sima keresés is olyan halálosan lassú, amitől megőrülhet az ember. Pedig azért én a tárcsázós neten szocializálódtam, illetve igazából azon ami nem is volt. Szóval szerintem te fogalmaztad meg legjobban, el lehet lenni nélküle, nem fogsz belehalni, de ha lesz egy béhuszas telód ráérzel a különbségre. Olyan ez mintha mostanság egy kétütemű trabantot vennél és nem egy kis toyotát (vagy hasonlót), pedig ezt is megtehetnéd tulajdonképpen.
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #137466 üzenetére
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Donki Hóte #137054 üzenetére
Forgalmi KERET -
nimfas
addikt
válasz
Donki Hóte #136583 üzenetére
Az 1,75 Literes Cola "gazdasági" okból lett bevezetve állítólag: Euro/üveg alapon, mert ha 2 Literes a Cola akkor drágábban tűnik mint így, hogy 1,75 L lett.... Igaz előtte 200+betétdíjért vettem a 2 Literes Colát, most 290-310 Ft a legolcsóbb helyen, de jellemzően 345 Ft az 1,75-ös
Nincs más hátra... vizet kell inni, mint az "ÁLLATOK" !!!!
Hogy kicsit ON is legyen:
B20: Siófok, a frekivadászos oldalon csekkoltam, 2 db siófoki mérés volt (Kemény!) az egyik B3 a másik B20, a nagy számok törvénye szerint akkor Siófokon B20 a hálózat fele!
De az ország ezen része is elég vegyes, van B20 bőven:
-
beg
veterán
válasz
Donki Hóte #136581 üzenetére
Piackutatással, igényfelméressel. Ha már valaki kérdezi.
-
Terentius
őstag
válasz
Donki Hóte #136517 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a gyorstöltés az akksi élettartamának szempontjából hátrányos. Mondjuk a Xiaomin nem lepődök meg most sem. Redmi Note 2-nél is kihagyták a Pump Express-t, holott a Helio X10 támogatná.
-
Ájvé
veterán
válasz
Donki Hóte #136517 üzenetére
GSMArenan írják hogy QC 2-t tudja, le is tesztelték, szóval biztos. Gondolom azért nem ad QC 2-es töltőt mert drágább lenne, meg nem tudná azt a vackot adni ami általában benne van.
-
Terentius
őstag
válasz
Donki Hóte #136510 üzenetére
Akkor a redmi note 5 semmilyen györstöltést nem támogat? pl. Qc 3?
-
válasz
Donki Hóte #136510 üzenetére
És nem lehet fordítva bedugni a kábelt.
-
asdf_
veterán
válasz
Donki Hóte #136443 üzenetére
Mint a #136438-as hsz-ben linkelt cikkből láthatod, rengeteg telefon IPS-es kijelzője is pwm vezérlésű, tehát önmagában az IPS kijelző nem jelenti azt, hogy a probléma nem jelentkezik vele.
Jogos, ezt siman csak azon felindulva mondtam, hogy nem villogos oledet meg nem lattam, viszont pwm-es ips-t sem.
-
ablack
senior tag
válasz
Donki Hóte #136443 üzenetére
Viszont IPS-nél csak 35,25,15%, stb (modellenként változó) fényerő alatt alkalmazza. Amoled/Oled esetén viszont a teljes tartományon.
-
válasz
Donki Hóte #136444 üzenetére
Jajj, hagyjad már.
Én pl. elég sokat használom a mobiljaim, automata fényerőn, de sokszor napfényben. Nehogy már én legyek a hibás, hogy a felvett fényerő miatt beég a kijelző.
Egy másfél év után már láttam a beégés jeleit a korábbi AMOLED-kijelzős telefonjaimon.
Bár az is tény, hogy anyum, aki kevesebbet használja, nála semmi gond a kijelzővel a J3 2016-nál. -
asdf_
veterán
válasz
Donki Hóte #136440 üzenetére
Akkor ne azt mond, hogy oled kizárva, hanem azt mond, hogy pwm szabályozású kijelzőpanel kizárva.
Mivel senki nem tartja nyilvan, hogy pwm-es vagy nem pwm-es egy telefon kijelzoje, kizarom az osszeset, es problem solved
Hala istennek nem 80%-nyit kell kizarni, nagyon sok keszulek IPS-es (meg, aztan hogy mit hoz a jovo (tudom, sajnos oledet)).
-
asdf_
veterán
válasz
Donki Hóte #136427 üzenetére
Oled kizarasanak oka roviden: villog
hosszan: mivel nincs hattervilagitas, maga a keppont adja a ki a fenyt (tehat vegre megszabadultunk a katodsugarcsoves kijelzok villogasatol, majd feltalaljuk az oleded, es visszahozzuk vele azt, sulyosbito tenyezovel, hogy amig a crt foszforretegenek legalabb volt valami utanvilagitasa, addig az olednek kb. egy deka sincs, szoval meg zavarobb a vibralas) A fenyerejet viszont kitoltesi tenyezovel is valtoztatjak. Emiatt maxi fenyero alatt kicsivel elkezd vibralni, alacsony fenyeronel meg mar rohadtul villog.
A szemem es az agyam pedig tobbet er nekem, mint hogy azt a rohadt vibralast nezzem, igy nekem soha nem lesz oled kijelzos telefonom, ez egymillio szazalek. -
citkar
addikt
válasz
Donki Hóte #136339 üzenetére
Nem láttam még olyan helyet, ahol kevernék, melyikben, melyik SoC van (de megeshet minden bizonnyal), azért induljunk ki abból ami a valós, nem ugyanaz a kettő
Xiaomi Redmi 5 Plus Snapdragon 625 (max 4 GB RAM)
Xiaomi Redmi Note 5 Snapdragon 636 (max 6 GB RAM)A Plusból jó ideje van B20-as, ha jól tudom, míg a Note5-ből mostanság lett/lesz elérhető.
Persze mindegy hogy hívjuk, csak tudja az ember mit vesz, mi van benne. -
trebrona
nagyúr
válasz
Donki Hóte #136339 üzenetére
Indiában...
-
nimfas
addikt
válasz
Donki Hóte #136335 üzenetére
Redmi NOTE 5... Nem Redmi 5.
-
madrac
senior tag
válasz
Sajnos pont ez a nagy hiányosságuk, hogy sok snapis Xiaomi teló van, de a legtöbbe nem implementálták a B20-at egyáltalán. És ez nem is olyan dolog, hogy szoftveresen bekapcsolható lenne.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Attól, hogy a processzor támogatja, nem mind B20-as.
-
svgyula
addikt
válasz
Donki Hóte #136095 üzenetére
Szia! Hát az Alcatel 853-as telóm hangzását eddig egyik "tapis" telefon sem közelítette meg! Az 2.1-es vagyis három hangszóróval rendelkezett annó'! Annál volt rendesen sztereó hangzás mivel két irányba sugározta a hangokat. De hallható basszusa volt is a zenében!
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #136093 üzenetére
Az nem működik,hogy a rezgéskeltő eszköz egy,vagy össze van kõtve,mindegy.A 2 rezgés ritkán van szinkronban,ilyenkor viszont kioltják egymást,a jobb és a bal oldal egymás ellen dolgozna.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Donki Hóte #136093 üzenetére
Az se tántorítson el, hogy két hangszóró közé is kell némi távolság, hogy legyen sztereó hatás. Minimum be kellene rakni a fejedet a két oldal közé. Elméletileg sem működik.
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #136091 üzenetére
2 tekercs +egy membrán,sztereó működés...?
Nem működne! -
mobilizmo
addikt
válasz
Donki Hóte #136070 üzenetére
Egy db hangszórón sztereó? Azt mégis hogy?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Donki Hóte #136052 üzenetére
Geekbuying és Honorbuy eredeti xiaomi telefonokat és kiegészítóket árul.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #136001 üzenetére
Van B20-as, benne van a manualban is, ami a dobozban van.
-
citkar
addikt
válasz
Donki Hóte #136001 üzenetére
Amikor elkezdték írni, akkor még nem volt feltehetőleg. Elég sok herce-hurca volt a cikkben a ROM körül, de már van B20-as, legalábbis én máshol is elérhetőnek látom.
-
Carline
őstag
válasz
Donki Hóte #135985 üzenetére
Ha majd megkapod, írsz róla egy kis összefoglalót?
Érdekel a Plus, de most hogy pedzegetik a note 5-öt is végre nem a harmatos 625 SoC-al az is csábítónak tűnik. -
trialboj
őstag
válasz
Donki Hóte #135964 üzenetére
Bocs de ezzel nem lettem előrébb, ilyen kínai telefonokat nem sokat javítanak főleg kisebb városokban.
A sima töltő kábel + egy ilyen female to female usb használható OTG kábel gyanánt?
-
motrola
aktív tag
válasz
Donki Hóte #135953 üzenetére
Hosszú évek óta ezt használom a nemkívánatos hívások kiszűrésére. A listája menthető és visszatölthető.
Aki belekerül garantáltan nem tud felhívni. -
Laca0
addikt
válasz
Donki Hóte #135948 üzenetére
Ez ha jól látom, nem külön tárcsázó, hanem a gyárit okosítja?
A Pro mivel tud többet az alapnál? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135913 üzenetére
Welcome in 2018.
Off, bár érdekes.
Mobil XL előfizum volt a Telekomnál, ahol korlátlanul telefonálhatsz és 1 GB mobilnet jár.
Tegnap átálltam az új csomagokra, a korlátlan beszélgetés és 2 GB net valami 700 Ft-tal olcsóbban jön ki.
Ami korlátlan: Waze, Instagram, Facebook. -
janakbacsi
őstag
válasz
Donki Hóte #135875 üzenetére
én is megrendeltem egyet. bár lehet, hogy a 6 coll kicsit nagy lesz.
-
Carline
őstag
válasz
Donki Hóte #135875 üzenetére
Nem rossz ár, de ez a 3/32 verzió. A 4/64-es 220$.
Azt honnan tudod hogy a 4,81$ szállítás az EU Expressz? Azt Priority Line-nak írja meg van még olyan, hogy Expedited shipping.
Melyik az a szállítás amire már nem tesznek plusz Áfát?Szerk: Közben beléptem telefonon alkalmazással és ott a Priority Line-nál mutatja az EU Express-t míg weblapon nem.
-
Upo
addikt
válasz
Donki Hóte #135870 üzenetére
Kiemelten, nem pedig kizárólagosan. Koreai dualos és nem mediatekes is ontopik, csak amikor a topik nyílt, akkor még ezeket fehér hollóhoz hasonló nagyítóval kellett keresni.
-
Upo
addikt
válasz
Donki Hóte #135868 üzenetére
Offos? 1 simes? Akkor nem is csoda hogy minden kontaktra fixen be lehet lőni hogy melyik simről hívjon...
Hiába, azért tudnak ezek a koreaiak!
-
Carline
őstag
válasz
Donki Hóte #135865 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ezt a szerintem egyszerű műveletet miért nem tudják a gyári tárcsázók lekezelni?
Miért kell ehhez még egy külsős app? -
Upo
addikt
válasz
Donki Hóte #135735 üzenetére
Nagyobb a képernyő, de fizikai gombok helyett képernyőn vannak a gombok, gyakorlatilag el is vette a plusz helyet, viszont az adatlapon e-penis-nek jól mutat..
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135764 üzenetére
Szállítva 2-3 héten belül lesz, ahogy korábban írtam is.
-
gooool
őstag
válasz
Donki Hóte #135722 üzenetére
Szia!
Pont ezt a telefont kerestem, hogy elérhető-e már bárhol jó áron...szóval köszönöm a linket.
Meg is rendeltem egyet, 2 év garival, feketében, egyből engedte kosárba rakni és fizetni, semmi preorder nem volt már, ingyenes posta, és ha lehet hinni a feliratnak magyar raktáros.
Kíváncsi leszek, ha már S8-ra sajnálom a pénzt... -
trebrona
nagyúr
válasz
Donki Hóte #135735 üzenetére
Kalibrálást megcsináltad?
18:9 kijelző nyilván nagyobb, ez nem is volt kérdés.
Nem véletlen írtam az A1-et, 5.5"-os telefonok között elég nagy a kávák miatt. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte #135728 üzenetére
Szeretnek a tulajok kísérletezgetni. Sokakat idegesít, hogy nincs rá 7-es, 8-as Android és mindenféle portolt ROM-okat próbálgatnak.
Nekem történetesen a mostani a második ROM, amióta megvan. Én elégedett vagyok ezzel a készülékkel, bár az akkuja lehetne nagyobb. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte #135725 üzenetére
Hogy nem mai példány a Leeco Max2, azt nem vitatom, de azt igen, hogy sok szoftveres nyűg lenne vele.
Nekem szűk másfél éve van meg és az eddigi legjobb telefonom, pedig pár kínai modell megfordult a kezemben az elmúlt hat évben.Ezért is van meg ennyi ideje.
Ha az alap EUI-ra épülő ROM-okkal megelégszel, nem csalódsz benne. -
silver10
aktív tag
válasz
Donki Hóte #135606 üzenetére
Köszi! (meg sbwolfnak is) Látszik, hogy telefonon se használok mobilnézetet. Telefonon mentettem a linked, de PC-n néztem meg. (Chrome szinkr.)
Bár a második kérdésbe nem fogalmaztam be, de az elsőnél utaltam rá, hogy Európát jelölöm be áruháznak. Persze erre értettem az ÁFA mentességet. De így tiszta.
-
silver10
aktív tag
válasz
Donki Hóte #135561 üzenetére
A hozzászólásod alapján felötlött bennem néhány kérdés. Neked címeztem, de bárki válaszát szívesen veszem.
1. Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en) és ez az oldal között ?[link] Az árak megegyeznek. Mind2nél ki kell választani külön az európai küldést, ha nem Kínából szeretném. (és akkor 16$ jön rá.) Az általam linkelt oldalon -ami www-vel kezdődik- látok paypal-t, meg olyan hivatalosabbnak tűnik,
2. Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes? Egy olaszhonból írt hsz.-ben panaszkodott v.ki a sarcra. Persze lehet nem jól állította be a küldést.
3. Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
4. Ezt meg végképp személytelenül kérdezem: Volt valaki kezében Oukitel K3.? Annak ellenére, hogy elöl-hátul dual kamerás és elvileg Asahi lencsés 13(interpolált 16)/2MP-es kameraegységek kerültek bele, nem gondolom, hogy egy Leica megoldás (P9) lenne. De eléri egy Xiaomi Note4 fotózási képességét? sajna nem találtam tesztet róla
Előre is kösz, ha valaki érdemi választ tud adni. -
Ájvé
veterán
válasz
Donki Hóte #135598 üzenetére
Leeco Le Pro 3 Elitet megnézném a helyedben ha romolgatás nem zavar persze. Vagy Le Max 2. Mindkettő van geekbuyingon EU raktáron.
-
svgyula
addikt
válasz
Donki Hóte #135590 üzenetére
Szia! Nézted a tárhelyet? Amit linkeltél az 32GB a másik meg a duplája!
-
Upo
addikt
válasz
Donki Hóte #135561 üzenetére
Semmivel nem jobb árak mint a többi ismert bolt eu raktárai, cserében viszont 1, év helyett csak 6 hónp gart adnak a telefonokra/tabletekre. Ezt néha beírom, nem elrettentésnek, csak hogy tisztában legyen vele az is aki nem olvassa végig egy webshopnál az olvasandókat. 6 hónap+1 hét után úgy elhajtottak hogy csak úgy fütyültem. Nem ellenjavallatként mondom, amúgy nincs velük gondom, igazából tartották amit ígértek, nem lehet egy szavam se, tudtam hogy 6 hónap amikor megvettem. Legalább ennek hatására szétkaptam és megjavítottam magamnak a telót, jobb is hogy nem kellett küldözgetni.
-
Upo
addikt
válasz
Donki Hóte #135437 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy itt leginkább a hírközlési hatóságok átfutási idejét akarják csökkenteni. Eddig minden egyes új rom verziót át kell nyomni az engedélyeztetési eljáráson, aminek nemcsak a költség, hanem az idő vonzata is jelentős. Még akkor is, ha a csak egy elírás van javítva egy szövegben, hiába nem változott semmi a rádió részen. Most ezt különválasztják. A core részben van minden, amit a hatóságoknál engedélyeztetni kell (fcc és társai, nálunk NMHH, volt hírközlési felügyelet), a user dolgok meg külön kerülnek. Tehát amikor azokban van frissítés, akkor nem kell átnyomni a hatóságon, gyorsabb a frissítés. A core frissítésére ha minden jól megy, csak android verzió váltásnál lehet szükség, akkor engedélyeztetik, aztán a szolgáltatói customizálások, nyelvi csomagok, stb. már simán mehet rá újabb procedúra nélkül.
A vérpistike fejlesztések meg ugyanúgy fognak menni szerintem mint most. Nyilván alapértelmezetten ugyanúgy nem fog ráengedni semmit ami nincs a gyártó által aláírva. Ha meg valaki végigmegy az unlock procedúrán, vállalva hogy ugrott a gyártói garancia, akkor meg majd megküzd a mekkmester frissítésekkel, ugyanúgy mint most az ezer féle custom rommal amik többsége most is megáll némi skin cserében, pár hozzáadott app-ban, meg pár neten talált script integrálásában. -
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135416 üzenetére
Nem ez a lényege. A lényeg a frissítések egyszerűsítése. De, a frissítéseket továbbra sem a Google küldi a készülékekre, hanem a gyártók (vagy, a szolgáltatók). Az ő akaratuk nélkül a project treble csak egy kihasználatlan lehetőség marad.
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135408 üzenetére
Project Treble magyarázat.
Persze, ez sem a kánaán, mert így is akadnak buktatók. Pl. a végső frissítést ettől még ugyanúgy a gyártók implementálják a készülékeikbe. Ha az egyedi funkciókat nem akarják hozzáigazítani az új API -khoz, akkor nem adják ki a frissítést, és akkor a Google kenheti a hajára a framework -jét. Legfeljebb a custom ROM -ok fejlesztőinek egyszerűsödik a dolga. Ez viszont gyártótól függően lehet garivesztő. Aztán az is kérdés, hogy a kernel is változni fog a project treble frissítéssel? Mert az is tartalmaz telóspecifikus modulokat. -
citkar
addikt
válasz
Donki Hóte #135366 üzenetére
Lehet engem kerültek el a hírek, de a stock droidról olvasva nekem mindig az jött le, amit épp leírsz: puritán, használható, csak az lesz rajta, amit tényleg használsz.
Aztán persze megértem, hogy nem mindenkinek ez kell, épp ezért jó, hogy van választék: Flyme, MIUI, meg mit tudom én mik. Úgy érzem hiányzott már a stock droid (a sok egyéb, mindennel ellátott rendszerek mellett), ami tényleg ennyire puritán.
-
citkar
addikt
válasz
Donki Hóte #135364 üzenetére
"Ezzel viszont az a gond, hogy a kiegészítő alkalmazások mindig jelentenek egy kis rizikót a biztonság szempontjából és mindig adatforgalmat generálnak. Minél több külső alkalmazás, annál több rizikó és adatforgalom."
Arra utalsz, te a telefonodra semmilyen alkalmazást nem telepítesz, csak azokat használod, amivel kézhez kaptad?
Szerintem nem reális attól félni, hogy egy bejáratott, ismert alkalmazást (legyen az tárcsázó, címtár, stb) telepítesz, majd ellehetetleníti az életed.
Továbbá úgy érzem saját magad hazudtolod meg. Ha ennyire félsz a szükségtelen alkalmazásoktól, miért nem stock droidot használsz, hogy minél kevesebb alkalmazásod legyen, minél kevesebb kockázattal. Szerinted annyival biztonságosabb, ha a telefongyártó teszi fel?
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #135362 üzenetére
"A probléma csak az, hogy a stock droid hívei azt mondják, a stock azért jó, mert úgy jó, ahogy van"
Nem.A stock droidot azért kedvelik,mert nincs telepakolva mindenféle alkalmazással,csak épp annyi van,ami a Google szerint kell.Ha kell valami plussz,akkor azt Neked kell feltenni.Sajnos a stock tárcsázó és telefonköny(mindegy hogy mi az aktuális neve)sok embernek kevés.Nekem is. Ezért használok évek óta külső alkalmazást a gyári helyett.Pedig a MIUI alapból többet nyújt,de nekem az sem elég
Telhetetlen vagyok... -
trebrona
nagyúr
válasz
Donki Hóte #135359 üzenetére
Tudtam, hogy külön kellene válaszolnom a két HSZ-re...
(#135353): Bizony a stock droid nincs teleszemetelve sallanggal, ez ilyen.
(#135357): Egy alkalmazás telepítés pedig nálad már buherának minősül, hát na...
-
citkar
addikt
válasz
Donki Hóte #135359 üzenetére
Ilyenkor felmerül bennem a kérdés. Ez alapján választ valaki telefont, hogy nem tud alapból a hívóhoz rendelni hívóképet, mert telepíteni kell hozzá egy alkalmazást?
Meg úgy egyáltalán...ott a hívó neve, elolvasom. Máskor, pl ha vezetés közben kellene (vagy bármikor, odafigyelés nélkül, vagy lustaságból, kényelemből) beazonosítanom a hívót, úgy is személyre szabott csengőhangot ad(hat)ok neki. -
trebrona
nagyúr
válasz
Donki Hóte #135357 üzenetére
+(#135353): Bizony a stock droid nincs teleszemetelve sallanggal, ez ilyen. Egy alkalmazás telepítés pedig nálad már buherának minősül, hát na...
-
válasz
Donki Hóte #135353 üzenetére
Látom, nagyon berágtál az eustock-ra. Biztos megvan rá az okod, de én a negatív tapasztalatokat a készleten kívül csak cáfolni tudom, az A1 esetén pedig fogalmam sincs, milyen buherálást vélsz szükségesnek, mert noha régen rengeteget vacakoltam így telefonokkal, de ezen készüléknél semmit nem kellett csinálnom.
Nem árt, ha ennyi negatív írás mellett egy "vénember" pozitív tapasztalata id megjelenik.
-
beg
veterán
válasz
Donki Hóte #135350 üzenetére
Egy baj van, hogy majdnem dupla akkora a kereslet, mint a gyártósori kapacitás. Ezzel le lehet zárni ezt a meddő vitát
Eustock is azzal szívja meg, hogy árul hazai hipereknek is, azok meg seperc alatt felszippantják a beérkező készletet. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135350 üzenetére
Kínában is kevés van belőle most. Brutálisan népszerű lett a telefon.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135348 üzenetére
Nem a Note 4 a gond, hanem az A1.
SPEmall-lal állok kapcsolatban, Xiaomi-ra jobb beszerzési forrást sosem ismertem sehol.Mielőtt kérdeznéd, nem én csinálom a magyar raktárt.
De ott is van 4/64 Note 4, viszont A1 nincs, mert mire ideért el is fogyott.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135345 üzenetére
Mert maradt nekik valamennyi. Én kapcsolatban állok kínai bolttal és tudom mi a helyzet most Kínában.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135343 üzenetére
Én elégedett vagyok az ügyfélkezelésükkel, szerintem korrektek alapvetően.
A Xiaomi raktárkészletekkel viszont nem lehet mit kezdeni és ez globális probléma sajnos. A Xiaomi a ludas. Elmondjam miért? Mert gyökerek és nem képesek alkalmazkodni a vevői igényekhez a gyártással. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135340 üzenetére
Szerintem csak ajánlott lesz most.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135338 üzenetére
Jól csinálják, ez nem az Eustock elleni támadás a részemről, én csípem Őket, hanem arról szól, hogy milyen könnyen befolyásolható a közösség, ha egy új márkáról van szó.
Kíváncsi vagyok mit lépett volna a Vernee, ha előtte róluk is több éves tapasztalat gyűlt volna össze itt a topikban például. -
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135231 üzenetére
A Samsungok S2 -től tudják (az S1 -en még analóg TV kimenet volt). De sem az LG, sem a Samsung nem az olcsó kategória. A Le Eco meg ... Ha jól emlékszem, akkor épp itt olvastam, hogy halódik a gyártó, szórják ki a telókat. A Motorola (Lenovo) hátterét némileg stabilabbnak gondolom. A Le Pro 3 4/64 -est 300 USD -ért láttam a Gearbesten. Nem tudom, hogy mennyi lenne, mire megkapnám. A 821 -es snapira nincs igényem, a 625 is bőven kiszolgál. Viszont, a Z Play Amoled, dual SIM + mikroSD, van jack kimenet, és előlapi ujjnyomatolvasó. Mint írtam, annyira nem vagyok árérzékeny. Nekem ez bőven megérte az árkülönbséget. Főleg úgy, hogy nem kellett rendelgetéssel vacakolnom, és Magyar áfás számlát kaptam. Szóval, én nem látom azt a HDMI outos olcsóteló listát.
-
hari73f
aktív tag
válasz
Donki Hóte #135231 üzenetére
Jó hogy írod , rendelek egy USB_C>> HDMI adaptert
az LE Pro3 Elite - hez. -
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135223 üzenetére
Egyébként érdekelne, hogy milyen olcsóbb telók tudják az USB to HDMI -t?
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135223 üzenetére
Nem egészen. Ezt a felületet másra is lehet használni. Pl. ott van még az Incipio Vehicle Dock Mod is. Ilyen sincs más telókhoz. Én viszont szó szerint a fél életemet autóban töltöm, és nem mindegy, hogy milyen dokkolót használok. De, ezt ne úgy nézd, hogy egy telóhoz veszem. Ez egy koncepció. A Modok a következő generációs Z sorozattal is kompatibilisek maradnak. Ezen kívül, a teló is passzol az elképzeléseimhez. Dual SIM, Amoled, előlapi ujjnyomatolvasó. Ha ezeket mind összeadod, akkor mindjárt nem olyan széles a választék. Ehhez add még hozzá, hogy különösebben nem vagyok árérzékeny. Pont le...rom, hogy egy ilyen dokkoló 65 Dollár. Belefér.
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135200 üzenetére
Van egy olyan telóm, aminek a hátuljára felpattinthatok akkus hátlapot (is) és b.akodjak powerbankkal, meg elosztóval? Totál öngól lenne.
-
DJGABI
addikt
válasz
Donki Hóte #135200 üzenetére
azért ilyesmit nem minden készülék támogat. sőt
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135195 üzenetére
Mert közben használnám a telót (nem telefonálásra). Össze kell fognom a powerbank -kal, ami kényelmetlen. Plusz, elfoglalja az USB portot, ezért közben nem tudok OTG -n adatot másolni (ez nálam gyakori tevékenység). Szerencsére ez a probléma ritkán fordul elő. Kéthetente egyszer, amikor 800Km -t utazok egy mikrobuszban.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Donki Hóte #135033 üzenetére
Köszönöm!
Rendeltem is egy ugreen-t, aminek 1 kimenete van -
válasz
Donki Hóte #134959 üzenetére
Ez már inkább a maradék kisöprése... Szerintem gyártásban max az van, amit esetleg bérgyártásban még a szerződés miatt legyártanak.
-
madarasz92
őstag
válasz
Donki Hóte #134954 üzenetére
B20 annyira nem érdekes.
Köszönöm a tanácsokat!
-
válasz
Donki Hóte #134956 üzenetére
Csak sajnos roló mehet le...
Túlságosan hirtelen akartak terjeszkedni.
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #134916 üzenetére
Sõt, törölköző, törülköző és türülközõ is van...
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #134913 üzenetére
Amúgy 30 dollár a különbség szürkében, 8000 Ft kb.Jó kis teló, pont akkora, mint a Redmi Note 2, csak jóval erősebb. Viszont nincs jack.
(#134912) Terentius: van rá Nougat alapú LineAge, sőt, MIUI 9 (!!!) is.
-
válasz
Donki Hóte #134698 üzenetére
Én nem látok kivetnivalót ... Használható,
-
rjg
őstag
válasz
Donki Hóte #134637 üzenetére
Nem minden LeMax2-ben volt B20...
-
Tomi0703
addikt
válasz
Donki Hóte #134633 üzenetére
Igen. Nálunk pont elkélne ide a faluba, de mutter úgyis csak messengerezik rajta. Nem nagyon veszi majd észre ha 4G helyett csak 2 van.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Donki Hóte #134354 üzenetére
gippazoid által magasztalt j5-öshöz kell is a dedikált micro sd slot, hiszen csak 16 GB tárhelye van egy B20-at is tudó Xiaomi 32,vagy 64 GB-jával szemben. A felbontása is jobb az utóbbinak. Akku 4000mAh, ami azonos használat mellett biztos hogy többet bír mint a j5-ben lévő. Ram is több jutott a sáomiba, 3, vagy 4 GB. Nem beszélve arról hogy olcsóbb is és minden paramétere jobb mint a kolléga által jelzett telefonnak. A béhúsz nélküli telefonokat hagyjuk, ez nálam is feltétel. A GPS rendesen működik, motorozás közben ezzel rögzítem az útvonalat, szóval ez pipa. A videó, hát én forgatom is mégis tudok telefonálni is pedig több mint 800 órája nem volt ujraindítva, szóval ez sem áll meg.
A frissítések telepítése nem automatikus, szóval ez is mindegy, ill csak kifogás.
A miui nekem is új, szokni kell. De testreszabhatóbb mint a samu touchwizz felülete. -
golyós
addikt
válasz
Donki Hóte #134354 üzenetére
Te nagyon kifogtad maradjunk annyiban.
Ezt a kamera forgatás-mikrofon problémát meg nem is hallottam még.
Lányom is Samu fan, aztán csak odadörgölöm mindig amikor csodálkozik, hogy mot tud egy Miui, hogy te akartál ilyen szart :-) ( A5 2017)
Volt 2simes samum ( galaxy grand 2) jó volt, de csak miután rootoltam és felraktam az Xposed-et.
Gyári állapotban kevés volt.
De az tény, hogy aki csak áttlagfelhasználóként használja annak "üzembiztosabb" egy samu.
Én minden telefonom megunom 9-10 hónap alatt, addigra kihoztam amit lehetett belőle, szétmókoltam-hackeltem.Az első telefonom ami már 20hónapja megvan az a Note3. -
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte #133984 üzenetére
-
citkar
addikt
válasz
Donki Hóte #133626 üzenetére
Persze, minden gyártónal előfordulhat rossz példány. Samsunggal voltak vegyes tapasztalataim.
A Xiaomishop szervizét nem ismerem (a Wayteq-kel rossz tapasztaletom volt, de hát lehet csak velem történik ilyen). A magyar szervizekkel alapvetően nem votl jó tapasztalatom (kivéve extra/különleges garancia esetében). Régen teelfonnal jártam így, hogy nem tudták megcsinálni. -
Secretknight
aktív tag
válasz
Donki Hóte #133626 üzenetére
ez király:
"VODKA connecting people"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged