-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsx
tag
Szerintetek a note 4x-nek elég a 3GB RAM és a 32GB ROM? Azt gondolnám hogy biztos elég hiszen létezik 2/16 os is
-
Ricsx
tag
válasz
monti0222w #131258 üzenetére
Egyébként ha olyan készüléket veszek ami nem tudja a b20-at csak a 3G-t akkor az azt jelenti hogy a HSPA+ az megy? Mert az már egész tűrhető sebesség lenne akkor nem zavarna a 4G hiánya....
-
Ricsx
tag
válasz
monti0222w #131250 üzenetére
Hol lenne érdemes nézegetnem ezt a note 4-et? Most valamiért mégis azt mondanám hogy note 4 et venném
kínai oldal eu raktárból? Akciókat ki lehet fogni?mennyi szokott lenni akcióban?
-
Ricsx
tag
Köszi,ezt nem is tudtam...kicsit utána olvasgattam a B20-nak. No mindegy talán van élet 4G nélkül is...
4G-t használtam eddig,szóval nem tudom mennyivel lesz lassabb a 3G,de mivel nem fogok youtubot nézni vagy streamelni meg hasonló sokat fogyasztó dolgokat csinálni a neten így elég lehet a 3G is. Jónak tűnik a Redmi 4 prime.
-
Ricsx
tag
Sziasztok,
Melyik kínai telefonok számítanak ajánlott vételnek? Ami megbízható,nagy tudású stb stb....tehát ár/érték arányban jó. Árban igazából max 60ra gondoltam,de mindent meghallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest