Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blaca83
üzenetére
Nekem se volt még Jiayu telefonom, de sokan szeretik. Tényleg nem egy ismert gyártó Mo-on (ezen a fórumon kívül). A G2F nagyon jó hardvert ígér kis méretben, jó áron. Csak még a WCDMA verzió nem jelent meg. Talán kínai újév után.
Lenovo A660 már egy kifutott típus, nehezen beszerezhető, én nem venném már meg. Akkor a felfrissített Haier W718 jobb választás szerintem. S750 elég drága és már nem 4" kategória. Ha mégis kell a strapabíróság, akkor viszont nincs nagyon alternatívája.
Dual SIM-es Moto G szerintem jó választás, az egy SIM-es is nagy siker. Azt neked kell eldönteni, hogy ekkora méretkülönbség belefér-e: Defy vs Moto G
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest