Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tiko76
üzenetére
Ha mindenképp euból szeretnéd, akkor ezt válaszd, ne a 2 GB-ost! "ES Stock International Ver. 3GB 32GB - Gray" Igaz így már 169,99$
-
válasz
tiko76
üzenetére
Simán lehet, hogy rövidzárat csinált és valami túlfesz, vagy túláram kinyírt valamit a telefonban. Az sajnos nem jót jelent, ha teljes gyári rom felrakása után sem indul el. De vannak itt guruk hátha tudnak valami okosabbat, mondani, mint én.
Egyszer nekem is kicsapta a biztosítékot a kocsiban a szivargyújtó töltő, pedig nem is noname volt (Belkin. Tudom nem nagy márka, de mégsem noname). Belül szétesett az egész rugós szerkezete és rövidzárlatot csinált. Szerencse, hogy telefon nem volt rajta... Azóta csak olyat veszek, amit pl. itt a PH ajánlanak többen is. Legutóbb Motorola autós töltőt vettem, hibátlan. -
EG0
aktív tag
-
-
Castell
aktív tag
válasz
tiko76
üzenetére
Szia,
Köszi a választ, de sajnos ez a menüpont hiányzik a telómból, amivel tudom szabályozni a rezgést sikeres híváskor.
Esetleg azt tudja valaki, hogy Root Explorerrel meg-e lehet nyitni és szerkeszteni ergo van e olyan konfig fájl, ami a hívás közbeni rezgést paramétereit tartalmazza?
Thx.
-
citkar
addikt
válasz
tiko76
üzenetére
Tavaly december elején Hévízről küldtem néhány képeslapot az országban (simán, mindenféle extra nélkül, bár lehet képeslapot másképp nem is lehet) és valaki megkapta 4-5 munkanap alatt, míg a munkahelyem (Budapesten) a két ünnep között
. Simán azt hittem az elkallódott. -
vampire17
addikt
válasz
tiko76
üzenetére
Hmm fura, akkor nem tom h az enyem hol akadt el... Gondolom ha a tracking number mar ezt mutatja, akkor foladni mar biztos foladta a Minideal... na mind1 remelem ma azert mar atvallt az allapota.
Eddig ugy tunt, keses inkabb a "megrendelo cegtol eljuttatas a szallitasig" resznel szokott elofordulni (keszlethiany miatt, pl) de ugy nez ki en valami lassu repulot fogtam ki...

-
peter76bp
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Assetto Corsa Rally
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Simán azt hittem az elkallódott.