-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
Gabócza #72773 üzenetére
Képbe vagyok ezzel a "trükkel", de itt fordítva van! A "hülye" eladó jelöli be, hogy létrejött ergó jutalékot kell fizetni az el nem adott termék után! Nézd már meg az értékelésit...
/szerk
(#72775) Laza...
Nem akarom védeni a vaterát, de a fizetési határidő lejárta után 2-3-4 héttel adják csak át "behajtónak" az összeget... Szerintem az baráti idő! Mivel a számla kelte után 2hét a fizetési határidő és utána még 2hét "türelmi időszak van", ergó 1hónapig van időd befizetni a számlát! De aki nem tudja elfogadni, hogy az aukciós oldal jutalékos, az szerintem ne áruljon rajta... vannak ingyenes apróhirdetési oldalak is (olx - jofogas) gyérebb látogatószámmal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- További aktív témák...
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest