- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
Essejó #125836 üzenetére
Én mindig is féltem a kínai beszerzésektől. Ilyenkor mérlegelem azt, hogy milyen áron kapom meg. Pl. a gyereknek nem vettem itthon 50e-ért tabletet, mert ugyan azzal a hardverrel, (vagy még jobbal) kintről megúsztam 25 e-ből. Vagy az én telefonom Siswoo i7, tavaly ugyan ilyen hardverrel itthon 70e Ft-ot kellett volna csengetnem. Ez meg meg volt 30e-ből Ennyinél már nem érdekel, hogy nincs magyar gari. Pár ezer Ft-nál viszont már inkább az itthoni beszerzésre szavazok.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Essejó #125825 üzenetére
Inkább a kérdés lényegi részére kellett volna válaszolnod, nem okosságot írni.
As the buyer, you should be aware of possible:
- delays from customs inspection.
- import duties and taxes which buyers must pay.
- brokerage fees payable at the point of delivery.Az ÁFA meg a vámkezelési költség meg vajon mennyibe kerül szerinted? Miért inkább EU raktárból nézelődik itt a többség normális webshopoknál, és nem ebayről?
Költői kérdés volt, inkább ne válaszolj.
-
-
bostone
addikt
válasz
Essejó #122443 üzenetére
Ha a kapcsolat él a gép és a mobil között elvileg a pictures mappában meg kell lelned a képeket.
Szerintem legegyszerűbb mód a képek archiválására a google account. Ott ráadásul a telefonszámaid is elérhetőek. Nálam wifin automatikusan történik a mentés, így van beállítva a készülék. Bármikor lehúzhatod, bármilyen készülékre.
A picasa szolgáltatás vagy megszűnt, vagy meg fog szűnni, felejtős.
-
Mr. Y
őstag
válasz
Essejó #122443 üzenetére
Ez aranyos. Látszik, hogy első Android!
Mikor a telefont csatlakoztatod a PC-re, a fejlécben megjelenik egy ikon. Arra kattints rá és válaszd ki a lehetőséget, hogy milyen ezközt szeretnél csinálni belőle.
Amennyiben a Médiaeszközt választod, úgy fog viselkedni a telefonod a gépeddel, mintha Pendrive-ot tettél volna rá. Vannak további lehetőségek is, de ezt ajánlom kábelesnek.
Ha vezeték nélkül akarsz, akkor ajánlom figyelmedbe az AirDriod nevű Androidos programot, mely segítségével és a PC-den megnyitott web.airdroid.com oldallal máris a telefonod ott lesz teljes egészében a PC-n, webes ablakban. Onnantól már csak a fel/le töltés maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest