- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
hungobungo #65797 üzenetére
Szia! Nem ugyanaz a beállítás mind a négy gépnél! Az én sorrendem 1, 3, 2, 4, mint a motornál
Fent már írtam......... Használni kell a beállításokat. Ha csak fényképezel akkor azzal lesz jobb kép
amelyik alapból jobb beállításokkal bír! Sajna van amit állogatni kell a jobb fénykép eléréséhez. -
aytukabozs
addikt
válasz
bazsalikom? mit nyertem?
btw, az iocean képe sem rossz...
-
kisda
aktív tag
válasz
Zopo csúnyán alul maradt
THL-t akartam venni, de ami Octa, az nem tetszett dizájnra, nem lehet minden tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest