Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Tegnap megjött a pénteken rendelt Zopo Zp980+ Eu raktárról (8 magos)
Nemrossz telefon, de nem is tökéletes így 330$ összegben ( 50$ maga a szállítás )Negatívum:
-Hamar merül, és nem teljesen jó a % kijelzés ( fullra feltöltött állapotban 1 órán át nyomkodtam, és nem csökkent, majd megmozdult, lehet csak lekell merítenem kikapcsolásig, aztán feltölteni
-1 giga ram karcsú nagyon, nem tudom mik eszik ennyire, de kb minden kilőve is 70-88% a foglalt ram.
-Néha vannak akadások,gondolkodás, galériában ha sok képet vagy videót kell betölteni, inkább kidob a menübe.Pozitívum:
-Pöpec összeszerelési minőség, nem recseg ropog ha csavarom-tekerem.
-Gyönyörű kijelző,LTPS panel, picit zavaró viszont, hogy a minimum fényerő is magas, viszont kint a szabadban meg a max fényerő majdnem kevés, lehetséges hogy a mázgás fólia miatt van.
-ajándékba kaptam jack-be dugható kis érintőtollat, tokot ( rózsaszín
) és szivaros töltőt.
-16 giga rom helyett 32gb-al jött, ez meglepett.
-kamera vállalható, hátul 14 mpix, elől 8mpix
-GTA SA-t minden grafikai beállítást maxra véve is kiröhögi, semmi akadás ( rk3166 tv box 720p kernellel max beállításokkal játszhatatlan)
-GPS eddig megfelel, még nem próbáltam navizni vele, de pikkpakk fixál, gyorsabban mint a 6589-ben lévő chip.>> GPS Test pontosság <<
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) és szivaros töltőt.