- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
válasz
fateless #56142 üzenetére
Megjötta csomag, kibontottam, vártam hogy szoba hőmérsékletű legyen. Aksi be, Simkártyák nélkül próbálgattam. Bebootolt szépen, próbáltam bekapcsolni a wifit/BT-t de nem ment ahogy a videón látszik. Majd írtam a kínainak, mutattam videót, mondta hogy csináljak egy teljes visszaállítást. Megcsináltam, ugyebár újrabootol, és ment a wifi is és BT is bekapcsolt. Ekkor próbáltam a GPS-t, de mivel nincs rootolva, ezért a Mobileuncle-ben nem volt benne az Engineer Mode ( MTK ), így nem tudtam elvégezni a GPS beállításokat. EPO-t letöltötte amúgy, kimutatta a holdak helyét, de nem talált konkrétan egyet sem ( 1-2 percig próbáltam)
Minimálisan belaktam a telefont.
Majd kikapcsoltam a telefont, azzal a tudattal voltam, hogy minden okés a hangerő gomb kivételével, a gps meg majd harootolva lesz okés lesz ( próbáltam mindenféle rootolást, nem jött össze a bineáris letöltése miatt).
Tegnap bekapcsoltam, de megint nem sikerült működésre bírni se a wifit se a BT-t. Nem csináltam teljes takarítást még, nem létezik hogy gondol egyet és nem érhetőek el a modulok... Így mégis hogy lepjem meg vele barátnőmet karácsonyra?
Van egy Rootolt needromos rom, ha a dispute eldől, lehet felteszem azt, addig nem nagyon kellene módosítgatni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest