Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Szerintem olvasd vissza mit irtam es utana nyugodj meg. Szo nem volt arrol, hogy hibas,hanem hogy nem kifinomult az a resze. Huaweinel,Jiayunal egyeb telefonoknal szemelyesen tapasztaltam tobb tipusnal is. Nem egynel es ezekre nem lehet kijelenteni, hogy a dzsunka kategoria. Rengeteg beloluk trukkozesre szorult, mint cold vagy warm ujrainditasnal dtoolsban es sorolhatnam. Es igen kulon konfig fajlokkal is,magyar szerverrol. Pont mivel nekem lenyeges a navi es a turazasnal is gps-t hasznalok mobilrol, nem veletlenul pont ez a resz, ami kifejezetten kello odafigyelest szanok, sot nem egyszer sim nelkul is. A mostaniak sokkal jobbak, ugy is mondhatnam magasan verik az elozo reviziokat es bizony rengeteg kinai tipusnal a GPS nem megfelelo a 6582-nel lassu fix, gyenge vetel,jel eldobas,pontatlansag.
Nem azt mondom az osszesnel, mert ez nem lenne igaz, de nagy szamban akad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi