- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Tegnap este találtam rá én is, és egyelőre semmi nem szól ellene (persze azon kívül, hogy a Doogee inkább másodvonalas gyártó). Az akksija határeset, de egy napot ennél kisebb akksival is elmegy a Leagoo Lead 3, szintén MT6582-vel. A hátlap meg kifejezetten jópofa, itt bemutatja a pali.
-
pluhm
aktív tag
Én ezt tudom, de ez a telefon a 3G-t 850-en és 2100-on tudja. A 2100-at pedig mindegyik szolgáltató használja, valamint gyérebben lakott helyeken a voda a 900-at. y300fire ezt írta egy korábbi hozzászólásában ennek a telefonnak a specifikációjához:
"sim1:
gsm mode:900-1800-1900-850
umts: 2000-850-800
sim2:
gsm mode: 900-1800-1900-850"Itt nekem ezzel az umts: 2000-850-800 sorral van bajom, mert hiányzik belőle a lényeg :2100.....
-
-
ÁrPi2
senior tag
A (srác, dudikpal által) linkelt Jiayu F2 hírben AndiSykes közlése imígyen szól:
here are the official supported frequencies. FDD-LTE B3 / B7 / B20, WCDMA 900 / 2100MHZ, GSM 850/900/1800 / 1900MHZ.
Tehát tudja ez az új "Jiayu F2" a 800 MHz LTE--t . (mt6582 +mt6290)
( Épp olyasféle belső ez mint a totyikban már szóbakerült Kingzone N3 -nak. )
JY-F2:
2 GB ramja 16 GB romja , 3000 mAh akksi , IMX179 cam. stb..lenne és ha 600 yüan,
olcsóbbnak ígérik mint a MÉG 1GB ram-os RedMi2-t.A kritika a SoC "avítt"ságát illetheti
GPS - pl nem tud még Glonass-t ; nem 64bites,
és egyebek is ismertek lehetnek) -
nyisziati
veterán
-
Taktoj
aktív tag
na igen nem kolbászból van a kerítés, az aliexpresszen is vannak eladók akik mindenféle opciókkal akár 4gb ram al és/vagy 32gb rom al is tudják szállítani.
na m1.
keresnék a sógornak valami két kártyásat ... akár használtan is 4.7 col tól min 4magos 1/4gb ram/rom ban, kamerája nem lényeges. 1. okostelója lenne ezért túl sokat nem is akar rááldozni max 25-33 ezer.
MI lehetne alternatíva neki?Az aprón árulgatnak jiayu, t zopo t, thl pro t. ha van ajánlat köszi, ha nem hát visszaolvasgatok
-
gyűrű
addikt
Itt nem , de a külföldi fórumokon nincs rossz megítélése.
Viszont a nagy hype, az umi zero mindenütt leszerepelt.
Az itteni és a külföldi topikokban is szidják mint a bokrot.
Sajnos 2 kollegámnak én ajánlottam még a pre-ordernél.
Egyik azóta már visszakapta pénzét, másik még próbálkozik... -
WOT-H-A-C
veterán
-
svgyula
addikt
Szia! Ez csak akkor érne valamit ha szétszeded a telefont és belül az integrált áramkörök, szalagkábeleket, azok csatlakozóit is befújnád! De szerintem a kábelek utána nem csak a vizet de az elektronokat
is taszítanák vagyis szigetelnének. Ha nem akkor pedig semmit nem ér mert a víz vezető képességét a lábak között úgy sem tiltaná le ami általában a beázásnál a gondot okozza. Az meg szerintem senkit nem érdekel, hogy a külseje vizes lesz és lepereg vagy letörlöm. Ha meg belefolyik akkor úgy is mindegy.....
-
Zeki
nagyúr
Meg is van, Redmi 1S vs 2S
Azért szép haszonnal dolgoznak a kínai webshopok....
-
-
alexw801
senior tag
Már találtam, Honor 6 H60-L04 "Russian version" a pandánál, az tudja a 800 MHZ LTE-t, és 3 GB RAM, Indiába is szállítják, az XDA-n van témája. Most végig nézem a többi ismert boltban. UK-ban lesz vele "tréfa"?
Nyilván valami gyorsabb postával kéne rendelni.
Ez OFF volt, mert 1 SIM-es. -
-
Müszi
senior tag
Elfogagom, igazad lehet a Redmivel kapcsolatban, de még akkor is ott van az átlag alatti akku.
Tovább keresgélve találtam ezt a tesztet a kinézett Doogee Hitman DG850-ről és elég meggyőző az átlag feletti minősége, főleg a kamerája és kijelzője . Utóbbi szerintem egyezik a ZTE V5-ben lévő Sharp tipussal. Főkamera tekintetében (OmniVision OV13850) meg talán jobb is nála. Tudom ez sem egy fiatal Soc, de elég pörgős ill. elegendő nekem az 1Gb ram is ha jól van optimalizálva a rendszer.
Azért még nézelődök -
Müszi
senior tag
A ZTE-n kívül volt Sony-m meg Samsungom és még az első volt furcsamód a legjobb összességében. Gondoltam és ahogy olvasgatom, nem rosszabbak az echte kínaiak sem a nálunk elterjedt pár nagy márkánál. Pesze a szervíz lehet probléma. A név nem érdekel, de a nagyobb gyártók pont azzal próbálják eltakarni az ugyanolyan silány portékájukat.
Droidból meg azért kéne a legújabb mert mint írtam nem szeretném szoftosan piszkálni és hosszabb távon kellene a mobil. Tudom a nyalóka is képben van már, de sürgős lenne és már nem tudok várni.
Kössz az oldalt még ott nem jártam, de szétnézek. -
ÁrPi2
senior tag
(igen) pl. a gizchina c. pletykalap
azt írta a 64bit csatázós cikkében (you know:"Battle") a táblázatba hogy
a Zopo ZP920 lte-fdd sávjai:
1800, 2600, 800 MHz (B3 B7 B20)
-
-
-
ÁrPi2
senior tag
Én keresek de nem találok 800 MHz-es (Band20) frekit tudó LTE-s Honor 3C-t...
Lehet hogy ez már túlzott igényA találatokban csak 1800 és 2100 frekit tud. (Persze elég is lehetne a 800MHz-tender előtti lte-lefedettségi területeken
)
Ezt a gsmarena írja meg néhány
bolt. (Ebben a SoC HiSilicon Kirin 910 ? )Ha egyáltalán a Huaweii már gyárt FDD-LTE verziójú Honor-3C -t...MERT találtam egy shopot ahol explicite nemet mond a válaszoló sárga :
- Hello,
Does it support 4g FDD-LTE transmission?
- Thank you for your mail.
Huawei Honor 3C 4G does not support FDD-LTE transmission.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest