-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
TedThomas
aktív tag
Itt a fórumon páran már vettek, ők majd tudnak több információval is szolgálni de a Zopo ZP999 3X pontosan megfelel a leírásodnak.
Igaz egy picit nagyobb de kell a hely a sok cuccnakszerk: Igen a Honor 6 is nagyon jó választás
-
-
Magyarországon eddig az Alcatel ot-918d és Samsung Galaxy Y duos van ennyi pénzért.
Előbbi 27k, másik 37k.
Van még aTab5 ami ~40k körül megcsíphető, (pl. hardveraprón), ez már mtk6577-es 2 magos 1GHz-es processzorral szerelt.46k már a Galaxy S duos.
Az ot918 egész jó ár/érték arányban, a galaxy-k jelentősen túlárazottak. Itthon ennyi a ~40k kínálat.
(megjegyzés: 46k körül 2 kategóriával jobb kínait kapsz, pl zte, thl, j-g3, stb...)
-
Szerintem igen.
Én meglepődtem, nem nagyon bíztam az Alcatelben.
Régebben hát hogy is mondjam... volt one-touch-easy telefonom (1998 környékén), húdeutáltam!
Ezt meg nem.Hát a minőségi és ugrás az valahol 50 körül van.
Meg hát a dilemma: Kínából, vagy Magyarországról vegyen az ember...
Kínából olcsóbb egy jobb készülék. (~40-50kHUF-ból megúszható)
Itthon egy tűrhető, mint pl. az Alcatel 993D kb. 50-ből kihozható, de még nagyon friss, nincs sok tapasztalat róla, csak annyi, hogy nem túl erős (de nem is gyenge). A nagyobb tesója a 997D az meg az MTK6577-re épül, és egész gyors.A más nevesebb gyártók nem akarnak nagyon pörögni a 2 sim-es piacon, szerintem az Alcatel ezt a lapot vette, és most rááll erre (?)
Volt itt a fórumon pár hozzászólással előbb 4 készülék is, amit javasoltak.Cappa.
-
Az akkuidő nagyon sokban függ a használattól.
Kevés telefonálás, kicsi játék, kevés wifi --> 2-3 nap (volt 6 is, de akkor napi 10 perc telefon összesen...)GPS és ilyesmik pedig hamar elküldik aludni az akkut. Volt, hogy 1 nap alatt elfáradt
Ha még 10k-t rádobsz, akkor sem kapsz arányait tekintve jobb készüléket.
(pl. galaxy Y duos, ennek a képernyő érzékenysége nagyon jó, de maga a kijelző messze alulmarad a 918d-hez képest.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged