- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- OnePlus Pad 3
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Müszi senior tag A ZTE-n kívül volt Sony-m meg Samsungom és még az első volt furcsamód a legjobb összességében. Gondoltam és ahogy olvasgatom, nem rosszabbak az echte kínaiak sem a nálunk elterjedt pár nagy márkánál. Pesze a szervíz lehet probléma. A név nem érdekel, de a nagyobb gyártók pont azzal próbálják eltakarni az ugyanolyan silány portékájukat. 
 Droidból meg azért kéne a legújabb mert mint írtam nem szeretném szoftosan piszkálni és hosszabb távon kellene a mobil. Tudom a nyalóka is képben van már, de sürgős lenne és már nem tudok várni.
 Kössz az oldalt még ott nem jártam, de szétnézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest