Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeki
nagyúr
Mert konkrétan miért baj, hogy nem 4.4-es droid?
Tudod NEKEM meg épp az általad kinézett 2. vonalbeli kínai telók nem jönnek be, akármilyen fantázianevet vagy csicsás külsőt is rittyentenek össze.
Én még tapasztalatot sem olvastam róluk, itt.
Tudod tele vannak a topikok azzal, hogy valaki ajánljon már egy szervizt, ahol kínai bedöglött csodát megjavítják, vagy hogy hogyan tudja visszaküldeni Kínába.De nézz még szét a mobilamb.eu oldalon is. Ők gariztatnak helyetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest