Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless #98716 üzenetére
Szerintem is. Nincs "többkészülékes" tapasztalatom, de sztem az én telóm nem egyedi eset és általánosságban is felvetődnek bennem kérdések.
- Alkalmazások vonatkozásában a Google csak most kezd nyitni Kína felé. Eddig ott nem volt Gapps, így a függőségei sem okozhattak problémát. Biztos minden kínai gyártó átnézte ennek az összefüggéseit?
- Dual SIM kezelés nincs az Androidban, tehát ez mindenképpen vmilyen tákolás útján kerülhet csak bele. Ezt minden kínai gyártó helyesen, minden összefüggését figyelembe véve programozta le?Én a Zopo EU -s shop -jából vásároltam egy EU -s, de legalábbis nemzetközi verziósnak írt telót. De ez nem az! A felszín úgy néz ki, de ha egy kicsit beletúr az ember, akkor észreveszi, hogy nem külön rom -ról van szó, hanem egy kínai rom átalakításáról. A fájlrendszere, a konfig fájljai (pl. net, gps, stb.) tele vannak kínai helyekre, weboldalakra, funkciókra utaló nyomokkal. Meglepne, ha ez csak egyedi, "Zopo jelenség" lenne. Ha ezek benne vannak egy kínai telóban, akkor sztem nem alaptalan a feltételezés, hogy esetleg nem sikerült tökéletesen a "nemzetköziesítés".
Én eddig nagyrészt Samuztam. Ott régiófüggőek a romok. EU régiós rom -ban nem találkoztam Ázsiára utaló fájlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Autós topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest