Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Elsőre az adatok mentését javaslom utána egy gyári visszaállítást. Ezután pedig az összes felrakott alkalmazásból szedd ki a frissítés "pipát" ha működik használd ha nem szedd le. Nem ez az egyetlen típus ahol a frissítések rendszer újraindítást okoznak. Nagy a valószínűsége annak, hogy egy egy típus megkapja egy adott alkalmazás frissítését amit nem kellene. Tehát ha kipróbálsz egy programot és működik akkor használd! A frissítéseket meg le kell tiltani! De ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz ez csak egy tanács volt
Más. Nekem is volt lemerült akku gondom és csak egy buta (áram, feszültség figyelés nélküli) töltő stabil 4.2V oldotta meg a gondot. Az említett akku ~1évet állt úgy, hogy amikor kivettem fel volt töltve! Mivel két havonta szoktam a régi telefonomban váltogatni a két akkut. Aztán használaton kívülre került a teló. Amikor tűzoltásként kellet volna se kép se hangTöltő semmit nem csinált. Az említett Buta töltőn eltöltött pár óra után újra áramképes lett
Ezen segített. Persze az USB-n kijövő feszültség/áramerősség hát hogy is mondjam nem egy bivaly dolog. Ha arról akarja valaki a lemerült akkut bebikázni akkor sok szerencsét! Esetleg járhat úgy mint pár alaplap amivel találkoztam, hogy elfüstöl a csatlakozó környéke jobb esetben. rosszabb esetben az egész alaplap kuka. Én soha nem töltöm gépről a telót
Igaz, ha rádugom jelzi a töltést de az annyira nudli hogy mehetne vele egy napig is. DE nem töltené fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest