-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
salaud #93565 üzenetére
Miután leteszteltem a sokak által (valamilyen szinten) jogosan leszólt SimTelep N9 telefont, teljes mértékben refundoltak, mert a telefon qwerty gombsora semmire sem volt jó android alatt... Ettől függetlenül rengeteget kellett velük leveleznem, mert értetlenek gyülekezete, mint a legtöbb kínai. Én vegyes érzelmekkel vagyok feléjük. Amúgy meg tele van az oldalukon hirdetett telefonok leirása KAMU adatokkal és baxnak javítani őket, szóval nem a legkorrektebb bagázs. Csak egy példa: Simtelep N9 az oldalukon 1GB ram és MT6582, valóságban MT6572 és 512MB ram... szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Jogász topic
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest