Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
RVR400
üzenetére
támadóimhoz alles zusammen:
ad1: telefonról nem fogok az ékezetek miatt szenvedni.. :@
ad2: ha Laza kolléga porba nyom valakit, az oké, de ha őt "próbálja" valaki, összefog a ph..(más kérdés, hogy MEGINT ő kezdte, de én nem hagytam) mondom..olvastam, hogy állandóan oltogat NO REASON emberkéket, de én nem vagyok az a fajta, aki benyeli...
vicces megjegyzést tettem, majd kérdeztem egy árat, mire jól leszólt...hogy nem tudok számolni és nem ismerem az árakat..(itt még SZÓ SE VOLT a noteról, csak a 180-as nyár végi (ami rohadtúl igaz is) árról!)RVR utolsójára: ezzel most lazát szóltad, mivel ő nyomatja a kis ZTE-t, én nem tukmálom a favorit készülékem senkire..nekem létezik más is

JA ÉS: a note-nak 3 különálló led világítja az érintőgombokat alul.(pirosan...ami miatt kibeb@** tetszik). jobb ha tudod mielőtt fikázod
az értesítő ledek sem csak 3színt tudnak + a fehéret
a kolléga nyár közepe óta nyomatja, hogy bestbuy a v5, anno meg is kérdeztem miért, egy szimpla "mert csak" volt a válasza... érveket nem tudott felmutatni

köszöntem viszlát

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest