Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
fateless
üzenetére
Na a dual boot-ban már én sem vagyok biztos
( nem nagyon értem miért ne lehetne, ha a hardver gyakorlatilag ugyanaz. Azt mondjuk értem, hogy a windows miatt esetleg kell a több ram, de "lefelé" lehetne kompatibilis az androiddal) Viszont az biztos, hogy windoiws alól is lehet valahogy telefonálni. Nem találom a videót, de tudom, hogy láttam tegnap, illetve nyilván nem lenne rajta sim kártya hely, ha nem lehetne márpedig van. Itt 0:40-nél cibálja ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
( nem nagyon értem miért ne lehetne, ha a hardver gyakorlatilag ugyanaz. Azt mondjuk értem, hogy a windows miatt esetleg kell a több ram, de "lefelé" lehetne kompatibilis az androiddal) Viszont az biztos, hogy windoiws alól is lehet valahogy telefonálni. Nem találom a videót, de tudom, hogy láttam tegnap, illetve nyilván nem lenne rajta sim kártya hely, ha nem lehetne márpedig van.