Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Szeretnék rendelni Kínából telefont, azonban nem tudom, melyiket vegyem. Nekem ez a 150-200 dolláros árfekvés lenne a megfelelő, és ezen az áron három kiválónak tűnő telefont is találtam.
1. K-Touch Nibiru Mars One H1 - Ez a mobil van más eladótól is, akinek több értékelése van már, csak annál nem lehet a 8 magos változatot feketében venni. A telefon tudása, és kinézete/dizájnja is megfelelő számomra, illetve már magyar tesztet is olvastam itt róla.
2. Star Kingelon G9000 - Ez olyan, mint az előző, csak olcsóbb
3. Gift Neken N6 - Ennek meg picivel gyengébb a processzora, nem tudom, mennyit számít.
Az első teló 200 dollár (8 magos változatban), a másik kettő 160. Melyiket érdemes venni? Melyik a legmegbízhatóbb szerintetek? Milyen tapasztalataitok vannak, ha vannak? Köszönöm előre is a válaszokat.
U.I. Mint látjátok bizonyára a telefonok alapján, ezek volnának a kritériumok: Octa-Core, Full HD kijelző, 2GB RAM
Egyelőre a 2. tűnik a legjobb választásnak, de örülnék, ha valaki segítene dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED világítás a lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest