- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni Kínából telefont, azonban nem tudom, melyiket vegyem. Nekem ez a 150-200 dolláros árfekvés lenne a megfelelő, és ezen az áron három kiválónak tűnő telefont is találtam.
1. K-Touch Nibiru Mars One H1 - Ez a mobil van más eladótól is, akinek több értékelése van már, csak annál nem lehet a 8 magos változatot feketében venni. A telefon tudása, és kinézete/dizájnja is megfelelő számomra, illetve már magyar tesztet is olvastam itt róla.
2. Star Kingelon G9000 - Ez olyan, mint az előző, csak olcsóbb
3. Gift Neken N6 - Ennek meg picivel gyengébb a processzora, nem tudom, mennyit számít.
Az első teló 200 dollár (8 magos változatban), a másik kettő 160. Melyiket érdemes venni? Melyik a legmegbízhatóbb szerintetek? Milyen tapasztalataitok vannak, ha vannak? Köszönöm előre is a válaszokat.
U.I. Mint látjátok bizonyára a telefonok alapján, ezek volnának a kritériumok: Octa-Core, Full HD kijelző, 2GB RAM
Egyelőre a 2. tűnik a legjobb választásnak, de örülnék, ha valaki segítene dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest