- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
RVR400 #87898 üzenetére
Nekem nem volt vele bajom, fényképezni fényképezőgéppel fényképezek, a kisfiam meg örült neki hogy megkapta, mert a galaxy y után felüdülés neki.(Mikor megvettem én is örültem neki).
Viszont a 4 magos 1 gigások meg 35-37 körül kezdődnek itthon, így sz.tem igenis jó vétel, aki hazai garit akar 2 évvel. (azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy volt ez 2-3 héttel ezelőtt szintén az aqua-ban 24e ft !!).De az is igaz, hogy kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a pénztárca. Van olyan is aki kifejezettem 4 colban gondolkodik, nem kell mindenkinek 4,7, 5, 5,5
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest