Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Plazma TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Én nemrég szereztem egy ZTE V965 telefont pár kérdésem lenne: A kamera elég lassú néha 1-2 másodperc is eltelik mire sikerül megörökítenie a képet és ez emberek fotózásánál idegesítő.
Van esetleg valami program amit tudtok ajánlani? Több alkalmazást is leszedtem már a Play áruházból de mindegyiknél a következő hibát tapasztalom: a képernyőn a kép teljesen sötét amikor megcsinálom a fényképet az viszont elég normális.....de igy nem az igazi.A másik kérdésem a memória: van a telefonon mem kezelő alkalmazás de átlagban 70-100Mb szabad memóriám van ami szerintem kevés.Mióta megvettem a telefont magyar nyelv van rajta és a következő alkalmazások:
Elixir,
Quick Boot
Mobiluncle tools
SuperSU,
Root Explorer
Root Uninstaller
Gps Test
Ezekről csak sejtem mik lehetnek de nem tudom pontosan. Kellenek ezek nekem? Ha csinálok teljes visszaállítást törlődnek ezek a progik? Van közük a magyar nyelvhez? Van közük a kevés memóriához?
Hetente egyszer kapok egy ablakot amiben 1 sor van angolul amiben valami frissítést ír de a többi kinaiul van és nem merem leokézni. Tudom sok kérdés egyszerre de hajt a tudásvágyA telefon adatai:
Modellszám V965
Andriod 4.1.2
Alapsáv:MOLY.WR8.W1248.MD.WG:MP.V1.P9,2013/03/11
Kernel:3.4.5
Build:ZTE-CN-9B18D_P188F03V1.0.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest