- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségért fordulok hozzátok!
Lenne egy Feiteng/HTM H9500 S4 névre hallgató kínai csodám.
MTK 6589, 1gb ram, HD IPS kijelző, 8gb belső tárhely stb...
Raktam rá CWM Recovery-t és szeretnék tenni rá egy másik ROM-ot.
Az a bajom, hogy a EZEK közzül is bármelyiket próbálom akkor a boot után a képernyő fekete majd halvány fehér csíkok jelennek meg, mint ha a telefon vagy a kijelző hibás lenne és nem tölt be a rendszer.
Nos... Recovery-ben csináltam egy teljes "gyári" szoftverről mentést, és a mentésből advenced restor-al a boot.img-ét feltettem a módosított ROM-hoz, így betölt a rendszer.
Viszont csak néha néha villan fel a kép, pl: ha másik oldalra lép, felvillan majd fekete képernyőt ad.
Fejlesztői lehetőségeknél ha bepipálon a "Képernyőfrissítések megjelenítését" akkor úgy ahogy lehet használni a ROM-ot, de villog össze vissza a kép.
Valaki tud nekem erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest