- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Baloohd2 csendes tag Sziasztok! 1-én rendeltem a Mixeshop - ról egy telefont, svájci posta (10-25 nap van írva) azóta:  Szerintetek nyugtalankodjak? Kinek mi a tapasztalata? 
- 

tolvaj! őstag válasz  berigazek

üzenetére berigazek

üzenetéreén amondó vagyok várnék még ezzel a 8 magos vásárlással. az szép és jó, hogy megjöttek az első fecskék, de az MTK-s gyártókra nem nagyon jellemző a főverziós frissítés sajnos. egyenlőre várj te is szerintem, és jövő nyárra 1- kiforrottabb lesz ez a 8 magos platform, 2- nagy valószínűséggel portolják rá a 4.4-et. 
- 

berigazek őstag Ez nem rossz,meg is venném,ha tudnám,hogy OTG képes és 32 Gb ROM lenne benne és elfogadná a 64 Gb-os Micro SDHC memória kártyát is... 
- 

fecg21 aktív tag tboy93 és RVR400 Köszönöm a segítségeteket ! Remélem holnapra már a paypal-os számlán lesz a pénz, elég nagy összeg van rajta, amikor tudatosult bennem hogy se itt se ott "nincs" a pénz, kis híján rosszul lettem...eléggé jelentős összeget utaltam, ráadásul nem csak a saját pénzem. huuu...még mindig fent van a vérnyomásom. Köszi mégegyszer nektek.  
- 

fecg21 aktív tag sziasztok! Segítséget/tanácsot kérnék tőletek! Utaltam tegnap délben a paypal-os számlámra pénzt, otp-s számlaszámról. Ma este a paypal fiókba belépve 0 HUF és 0 usd jelenik meg, nem érkezett még meg az átutalás? 
 Nem értem, ilyen még sosem fordult elő, csináltam egy próbavásárlást, gondoltam hogy valószínű még el se utalták a pénzt és az otp-s számlámon van, de azon keresztül se tudok vásárolni, oylan mintha se itt se ott nem létezne az összeg. Aki belefutott már hasonló anomáliába, az ha tud-segítsen. (A számlaszámokhoz csak én férek hozzá)
- 

berigazek őstag Ezt a dumát....400,-USD-el olcsóbb... he-he  Amúgy szélhámosok sztem....nem hiszem,hogy 3 nap nem elég nekik,hogy válaszoljanak a kérdésemre....lehet,hogy egyszemêlyes a bolt  
- 

tolvaj! őstag válasz  janakbacsi

üzenetére janakbacsi

üzenetérehttp://www.needrom.com/mobile/lenovo-s820/ 
- 

janakbacsi őstag barátom volt kínában és vett magának egy lenovo s820-at, de mint mondja állandóan újraindul neki. milyen romot érdemes rátenni? van valakinek esetleg ilyen készüléke? 
- 

Rapaz csendes tag válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreööö ezek most még nekem nem sok mindent mondanak  honnan kell letölteni és mit kell csinalni? honnan kell letölteni és mit kell csinalni?
 Viszont kaptam minitől vagyis letöltöttem tőlük olyat h:
 1.Flashtool_v3.1324.0.177 Fix _preload és
 2.G610S_G610_U00_B138_Lang-fix mappákat hogy flasheljem a telefont mert nem indult el a play-market és ők ezt javasolták rá de sikerült azt megoldanom így nem csinaltam ezzel semmit. Ezzel nem lehet helyrehozni?
 Egyébként még van rajta garancia csak inkabb nem küldeném vissza ha megleeht oldani.
- 

Marty tag Csemegézzetek: 6.0 inch, MTK 6582, 104 dolcsi Javaslom a DHL-t, csak 10 dollár, és ezzel együtt is baráti  
- 

AsusBoy senior tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetére 
- 

gjoe addikt A 6582 prociról van valakinek infója? 
 A 6589-hez képest milyen? Fogyasztás stb érdekelne.
- 

Ed3r_X_ nagyúr Ma rendeltem egy Blackview JK809 telefont. Elég jó áron van most, 154$. Van esetleg ilyenje valakinek? 
- 

Rapaz csendes tag Kipróbáltam a framarootot (1.6.1.)de nem csinált semmit csak simán kilépett  am csinaltam egy TB data törlést és a TB most kiírta a hibát: am csinaltam egy TB data törlést és a TB most kiírta a hibát: 
 Akkor ami most van ez ilyen félkész root? Mert ugye amelyik app rootjogot kér azt nem a SU-tol kapja hanem siman a root apptol (mindig kínaiul megjelenik h engedélyezem e vagy sem)
 Valami tovabbi tipp esteleg? köszi
- 

- 

AsusBoy senior tag Sziasztok! Ha a minideal-ről rendelek kb 60ezer Ft értékben egy telefont akkor ha megvámolnak mire kell számítani ? Mennyit kell perkálnom ? Köszönöm! 
- 

- 

RVR400 veterán 
- 

arfer senior tag válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreXDA developer-en érdemes keresni, vannak kész progik: csak odaadom az eredeti recovery-t, megadok egy két adatot (pl. a képernyő felbontása), és kiadja a kész TWRP-t vagy CWM-et. MTK6577-en tuti működik, a többin nem tudom, biztos van speciálisan más procira fordított verzió is. 
- 

arfer senior tag válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreMár akartam is ez ügyben kérdezni, hogy a linkelt leírásban az van, hogyan kell Tőled CWM-et kérni... Annak a leírása, hogy Te hogyan csinálod, elérhető valahol? Csak mert akkor sokan megpróbálnánk magunknak, és Neked is kevesebb munkád lenne vele... Esetleg michfood barátunk módszerével nem tudna bárki CWM-et meg TWRP-t gyártani? 
- 

Buccer tag Tud valaki egy oldalt, ahol telefonok műszaki tulajdonságait lehet összehasonlítani? Egyszer linkelt egyet valaki, de nem találom 
- 

mazsi senior tag Testvérek! Némi segítséget kérnék. 
 Adott egy W450 telefon - legelsőként az országban. Emiatt a fórumba is főleg én írogatok, kevesen tudnának hozzászólni a problémámhoz érdemben. Egy hétig még egyik telefonom sem használtam gyári állapotban, tegnap rootoltam is gyorsan a Framaroot programmal.
 Olvastam a leírásokat, próbáltam mindkét ismert kábeles megoldást, de nem tudtam lementeni az eredeti állapotot és CWM-et sem telepítettem. Elakadt mindkét folyamat félúton, ezért is lepett meg, hogy a Framaroot tegnap lefutott eredményesen.MTK6582 processzoros telefonon hogy néz ki a teljes mentés menete? Hogyan gyártok CWM Recovery-t, ha még nem hozzáférhető sehol sem? Aki pedig hamarabb talál bármilyen kiegészítőt <tok, fólia, nagyobb aksi> a telefonomhoz nálam, az vendégem egy sörre  
- 

vadkörte addikt MTK Engineer Mode-ról van valahol valamiféle leírás? Olyan, mint a CWM-ekről? 
 Jó lenne tudni, hogy mi mit állít, mert nem szeretném elkú...i a telefont.
 Meg kiváncsi vagyok, hogy miért nem őriz meg bizonyos az Engineer Mode-ban beállított értékeket. Ha visszalépek és kikeresem a változtatás előtti értékeket jeleníti meg.
- 

samulion100 csendes tag Sziasztok! 
 Az a kérdésem lenne azokhoz akiknek Cubot ONE-juk van, hogy a WiFi-je támogatja mindhárom hálózattípust, (b/g/n) vagy csak a b/g-t? 
 A választ légyszíves privátba!
- 

mazsi senior tag válasz  sfbukfenc

üzenetére sfbukfenc

üzenetéreGond nélkül felismert vagy 8-9 különböző kártyámat a telefon. Az ismerősöd helyében megnézném másik kártyával, mert a régebbi SIM-ek problémásak lehetnek az elmúlt 2-3 évben gyártott telefonoknál. Az ismerősöddel pedig összeköthetnél, mert jó ideje várok arra, hogy beessen a többiek rendelése - addig nem akarok téglát gyártani a saját telefonomból  #w450 #w450
- 

mazsi senior tag válasz  balazs1022

üzenetére balazs1022

üzenetéreAz árát nagyon is megéri, de akadnak kompromisszumok. Nézz rá a topicra, hamarosan lesz teszt is, ha akad szabad 3 egybefüggő órám. 
 Pénteken még 5-10$-t spórolhatsz az árán. +27%-ot gondolom számolsz a vámeljárás miatt és azt is nézd, hogy hagyományos postán éppen befut még idén a csomagod.
- 

berigazek őstag EZ egy megbízható bolt,innen csemegézzetek.Tegnap kifizettem paypallal az árut és másnap reggel már úton volt Tracking-el! 
- 

laslie92 senior tag Aki gondolja csatlakozzon! [link] 
 Minden egy helyen szépen rendezve! Akik szívesen csatlakoznának moderátornak vagy adminisztrátornak privát üzenetben jelezze!Mellé kommentet nem kérek! sem negatívumot aki nem tetszik a fórum az kérem tartsa magába! 
- 

janaman01 addikt Dual Sim Standby» (DSS) - allows the 
 device to switch from one network to the
 other when required
 «Dual Sim Active» (DSA) - allows the device
 to be connected to both networks at the
 same time (it's using transceiver).
 «Dual talk» - possibility to talk with 2 callers
 from different MSPs at same timea harmadik lenne a legjobb igazából, de nagy átlagban, az elsőt tudják, amiket rendelgetünk, azaz a dual standby...t ha beszélsz az egyiken, akkor a másik nem elérhető 
- 

szili.tamas1 senior tag válasz  szili.tamas1

üzenetére szili.tamas1

üzenetéreIgazából az érdekelne, sikerült-e valakinek megoldani a gyári e-mail kliens összeomlását. 
- 

Egy kollégám kérdezi, hogy működik hívásnál a dual sim-es telefon? LenovoP780 Ha éppen beszélgetsz valakivel, és közben befut egy másik hívás. Jelzi azt? Vagy elutasítja annak a hívását? Leírná ezt valaki? 
- 

balazs1022 őstag válasz  fotosjani

üzenetére fotosjani

üzenetérefú köszi szépen. elég sok mindent megtudtam, Lehet, hogy inkább akkor ezt választom :ez jobban tetstzik Azt nemtudjátok, hogy van-e benne képernyőkikapcsoló szenzor? 
- 

szili.tamas1 senior tag Hali! Volt már valakinek dolga Lenovo A760 telóval? 
- 

fotosjani aktív tag válasz  balazs1022

üzenetére balazs1022

üzenetére
- 

sfbukfenc tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreKösz a linket! 
 A probléma megoldódott hungobongo leírása alapján az alábbi változtatással.
 A kód, amit a tárcsázóba kellett beütni, nem működött. Ezért letöltöttem a play-ről az MTK engineering progit, s ott csináltam meg a leírtakat. Természetesen az IMEI számok a telefonban a matricán megvannak.
 A telefon egyébként a geek-ről jött vadi újan. Egy fekete pont nekik! 
 Most, hogy nálam van, kicsit megnyúzom, és majd írok róla pár mondatot, ha érdekel valakit.Cappa! Neked is köszönöm a segítséget! 
- 

sgergi veterán Sziasztok! Egyelőre csak nézelődés szintjén vagyok. Ami kéne: - lehetőleg Androidos készülék (JB) 
 - 2 SIM-es
 - 25-40kÉrdekelne az itthoni helyzet is, illetve, hogy Kínából mit lenne érdemes rendelni. 
 Mit tudtok ajánlani?Köszi. 
- 

KukkSteve senior tag válasz  kgymac

üzenetére kgymac

üzenetéreIgen, többek között ezt is próbáltam, és az mtk6589rootot is. Mindkettőt többször is, az előbbi le sem fut, mert kellene hozzá vagy CWM, vagy valami T-betűs recovery. Ezen más van, valami szimpla recovery csak. De addig nemtudok más recoveryt feltenni, amíg nincs rootolva. És egyébként nem is találtam hozzá CWM-et.  Lehet hogy lekakálom az egészet... Lehet hogy lekakálom az egészet...
 Bár ha netán valamikor kell a mentés, akkor többet fogok vele szívni mint most. :SAlone50: 
 Köszi. Ezt még nem próbáltam.  
- 

citkar addikt válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetérenem tudom honnan szedték, de mivel sem javítani, se cserélni nem tudták, az árát visszakaptam végül  
- 

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreHasonló tapasztalatom nekem is volt, de 30 nap után (mint megtudtam), ha nem tudják javítani s cserélni, a kp-t visszakérheted...vissza is kaptam. Bp. szintén...ki tudja meddig ültek volna még rajta, ha nem kérem a kp-t. 
- 

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreBizonyára nem tökéletes, de magyarországi garanciális problémákról is lexikonokat írhatnának. 
 Én a személyes és több fórumtárs tapasztalatai alapján írtam.
 Szerintem továbbra is helyénvaló az, hogy van garancia, amit nem szabad összekeverni egy premium termékhez járó szolgáltatással.
 (#54525) cool13 : küldök PM-ben.
- 

sfbukfenc tag Sziasztok! 
 Egy ismerősöm tegnap kapta meg a W450 telefonját.
 Van vele egy kis gondja. Mindkét sim foglalatra érvénytelen imei-t ír, több kártyával is próbálta.
 Van valami megoldás, vagy mehet vissza gariba?
- 

Lovi24 senior tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreTényleg tök jó volt ez az akció .....  Hibát írt ki folyamatosan. Igaz a 0.01 usd-s tabletet megnézném kinek sikerült vásárolni Hibát írt ki folyamatosan. Igaz a 0.01 usd-s tabletet megnézném kinek sikerült vásárolni 
- 

citkar addikt válasz  Kiki18

üzenetére Kiki18

üzenetéreGarancia van, úgy emlékszem 6 hónap a Minidealnél. 
 Eltűnésről nem hallottam, ha garanciális a probléma (azaz pl. nem a zsebedben tört össze, ültél rá stb.) akkor az általuk küldött címre visszaküldöd (előtte tőlem kértek videót a hibáról s azt mondták javítják), ami önköltséges 3-4000 forint. Majd visszaküldik, ami így összességében valóban hosszú idő, nem a legideálisabb, de nekem kb. másfél hónap múlva visszaküldték a telefont megjavítva.
 Mielőtt elküldtem nekik itt is érdeklődtem, hogy működik a dolog s akik garanciáztattak (mert nem én vagyok az egyetlen, csak néhányan lusták utánajárni s hirdetik a szarságaikat) ugyanezt mondták.
 Azt hozzáteszem mindig normálisan beszéltem velük, amikor érdeklődtem mindig türelemre intettek, elfogadtam, sosem fenyegetőztem és a megjavított telefonom kézhez kaptam.
- 

CoolBoy323 nagyúr Jó volt ez a geek-es mai akció... visszaszámláló még minuszba is számolt, és mire bejött, már minden elfogyott ami számít    
- 

citkar addikt válasz  madrac

üzenetére madrac

üzenetéreHa nem lennél ennyire demagóg és szűk látókörű, rákeresnél s megkérdezgetnél több embert, mert nem én vagyok az egyetlen  "Szeretem" az ilyen embereket akik sulykolják a megalapozatlan agyszüleményeiket és szegény fórumolvasók elhiszik... "Szeretem" az ilyen embereket akik sulykolják a megalapozatlan agyszüleményeiket és szegény fórumolvasók elhiszik...
 Elárulom a Minidealnél többünknek, több terméket is garanciáztattak.Az hogy nincs garancia csak néhány fórumtárs betanult szövege, mert ezt divat mondani. 
 Persze nem összehasonlítható egy Samsung premium garanciával, de az hogy nincs: egyszerűen hazugság.
- 

albgab aktív tag Sziasztok! 2 kérdés. 
 1.valamiért nem találja az alapméretezett (alap) naptárt a rendszer. Ezért hiába telepítek új szerintem jobb naptár kezelőt nem tudom használni.
 Hogyan tudnám orvosolni?
 2. Új simet raktam be a telóba és nem küldi el a hívószámomat. Hol tudom ezt beállítani? (szolgáltatónál engedélyezve van)Köszönöm 
- 

koma106 senior tag Sziasztok! Itthon kapható DUAL SIM-es okostelefont szeretnék vásárolni (Media Markt-ba van utalványom). 
 Tudnátok ajánlani készüléket? 
- 

madrac senior tag 
- 

KukkSteve senior tag Valaki tud nekem rootolásban segíteni? 
 Adott egy Amoi N850, és az égnek nem akar kirootolódni! :@ Már próbáltam több módon (amit persze a helyzet engedett). Rendszer mentés céljából kellene nekem...vagy ne bajlódjak vele, van sok rom a needromon? Azok jók egyébként? Ami miatt egyébként szintén nem lenne utolsó, hogy 3-4 kínai appot letörölnék róla..ahhoz pedig kell. Valaki esetleg tud hozzá CWM recoveryt? Az sem baj ha kínai...Van kérdés bőven...bocsi.  
- 

ÁrPi2 senior tag A telefonról gizchina.com-on írtak pr szót: OrientPhone W450 
- 

Zeki nagyúr válasz  balazs1022

üzenetére balazs1022

üzenetéreOldal okés, telefon még olyan új, hogy 1 valakinek van csak innen. 
- 

balazs1022 őstag 
- 

válasz  balazs1022

üzenetére balazs1022

üzenetéreKlónt ne! Ha lehet ez a javaslatom: klónt ne! 
 Legtöbb esetben nincs támogatás. Ez pedig a kínai telefonoknál fontos.
- 

hpeti2 aktív tag válasz  balazs1022

üzenetére balazs1022

üzenetérehttp://www.fastcardtech.com oldalt kerüld el messziről. A keresővel nagyon sok rossz tapasztalatot találhatsz. 
- 

balazs1022 őstag Sziasztok! Valami olcsó kínai tleót szeretnék 17 és 27- ezer ft között 4,3-4,7"-osat. Ezen a weboldalon nézelődtem: http://www.fastcardtech.com/ <- ez az oldal az összefoglalóba volt ajánlva. Rendelt már innen valaki? Vélemények? 
 Olyan telefont keressek ami egyedibb, vagy olyat ami valami nagy márkának a másolata? (tetszeenek a másoaltaok, csak azért félek, hogy ott csak a külsőre mennek a belsőre meg alig..Mivel ilyen árban a legtöbb csak TFT kijelzős, attól tartok, hogy majd élőbe invertálódik a képe (megdöntéskor). Tényleg a legtöbb olcsóbbnál ezzel kell számolni? 
 Am samu koppincs lenne ,jó már csak azért is mert azon van fizikai gomb, és hát anyámnak kellene. Szal ezeken is belehet állítani h homegomb megnyomásakor felvegye a telót?Nem gombosok közül ezt néztem ki:s820 
 Gombosok közül meg ezt:samsung klón
 Remélem tudtok segíteni!köszi! 
- 

Swami senior tag Van valakinek tapasztalata az Acer S1-sel? Valahol azt írták, hogy a gps nem múködik a MediaTek miatt. Igaz lehet? Mert amúgy tetszik. Igaz, hogy hatalmas a készülék, de azért össze van rakva. Nem recseg meg ilyenek... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

jaja azzal probaltam de semmi.
 jaja azzal probaltam de semmi. 

Lehet hogy lekakálom az egészet...
 Lehet hogy lekakálom az egészet...