- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Kiki18 #54520 üzenetére
Garancia van, úgy emlékszem 6 hónap a Minidealnél.
Eltűnésről nem hallottam, ha garanciális a probléma (azaz pl. nem a zsebedben tört össze, ültél rá stb.) akkor az általuk küldött címre visszaküldöd (előtte tőlem kértek videót a hibáról s azt mondták javítják), ami önköltséges 3-4000 forint. Majd visszaküldik, ami így összességében valóban hosszú idő, nem a legideálisabb, de nekem kb. másfél hónap múlva visszaküldték a telefont megjavítva.
Mielőtt elküldtem nekik itt is érdeklődtem, hogy működik a dolog s akik garanciáztattak (mert nem én vagyok az egyetlen, csak néhányan lusták utánajárni s hirdetik a szarságaikat) ugyanezt mondták.
Azt hozzáteszem mindig normálisan beszéltem velük, amikor érdeklődtem mindig türelemre intettek, elfogadtam, sosem fenyegetőztem és a megjavított telefonom kézhez kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest