- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hangszórók topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
helltp #54367 üzenetére
"Szerintetek megéri még most 6589T-s cuccot venni vagy már várjam ki a 6592-t (a 6577 - 6589 váltásból kiindulva van az a rossz érzésem hogy abból csak tavasz közepére lenne telefon, addig meg nem akarok várni)?"
Egyéni preferencia. Neked kell eldönteni, a felhasználási szokásaid ismeretében. Ha tudod, mire/hogyan fogod használni és ennek milyen erőforrásigénye van, el tudod dönteni elég lesz-e a 6589(T) teljesítménye.
Én mérlegeltem és bevállaltam egy sima 6589-es SoC-cal szerelt telefont. A kraft egyelőtre több mint elég."És az utolsó dolog a telefon. A Jiayu G4 Advance-t néztem ki magamnak, Szerintetek megéri a +100$ a nagyobb közösségi támogatás és a 2x akkora ram a Thl W200-hoz képest?"
A THL W200-ban nekem az 1800mAh-s akku nem tetszett, a G4-ből viszont van 3000 mAh-s akkuval szerelt is. Az már tetszetősebb."...a 2gb ramnak meg azért örülnék, és más telefont még nem nagyon láttam 720p+2gb ram párossal."
2GB RAM a Pandáról.
Ha én vennék - már vettem - akkor ha lehet valami ismertebb névtől vennék. Úgymint, Huawei, THL, Jiayu...
Ha nem fogsz nagy erőforrás igényű alkalmazásokat futtatni, az 1GB is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tippmix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged