- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok, régebben rendszeresen olvastam a topikot, de egy pár hónapja sajnos nincs időm rá, és most vásárlás elé kerültem, és nem akarok melléfogni ezért lenne néhány kérdésem. Szerintetek megéri még most 6589T-s cuccot venni vagy már várjam ki a 6592-t (a 6577 - 6589 váltásból kiindulva van az a rossz érzésem hogy abból csak tavasz közepére lenne telefon, addig meg nem akarok várni)? Még mindig a Minideal a legmegbízhatóbb bolt? Még mindig a Singpost a leggyorsabb (a múltkor mintha olvastam volna olyat hogy a panda átállt hkpostra mert a singpost belasssult)?
És az utolsó dolog a telefon. A Jiayu G4 Advance-t néztem ki magamnak, Szerintetek megéri a +100$ a nagyobb közösségi támogatás és a 2x akkora ram a Thl W200-hoz képest? Melyik gyártó ad ki tovább frissítéseket (már ha egyáltalán adnak ki)? Igazából szerintem a fHD fölöslegesen eszi a teljesítményt meg az akksit, de a 2gb ramnak meg azért örülnék, és más telefont még nem nagyon láttam 720p+2gb ram párossal. Esetleg van most valami nagyon felkapott modell?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest