- TV antenna és jelerősítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #40956 üzenetére
(#40955) CineDOG1!
Hali.
Ezt mar en is linkeltem tegnapelott, es ez a Buffy gyerek nem tapasztalatot irt hanem csak feltetelezest, ami raadasul 2 evvel ezelotti, a cellphonemic meg mar akkor is mukodott egy eve, es azota is mukodik.
Ketlem hogy 3 even keresztul ugyanazon a neven uzemelne egy 100% csalo webshop, de azert azt sem zarom ki, hogy epp most kurvulnak el.En inkabb amiatt vagyok kisse morcos, hogy amint kifizettem a cuccot, szarjak le az embert, abszolut nem foglalkoznak a kerdeseddel/kereseddel.
Ket email-ben kertem hogy root-olatlanul kulkdje, semmi valasz, aztan kertem hogy legalabb egy leirast kuldjon arrol hogyan kell root-talanitani, semmi valasz.
Az meg csak hab a tortan, hogy tegnap irta, ma postazza, ami nem tortent meg, es sejtesem szerint azert mert nincs neki raktaron, holott azt irta van.
Nem attol tartok hogy nem kapom meg a cuccot, csak a viz kiver attol, amikor igy indul egy "boltolas".
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest