- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tvamos nagyúr válasz  anonym1s

üzenetére anonym1s

üzenetéreOke! A 4GB ROM tenyleg vacak! Es amugy sem vizallo! (#40133) Crytek 
 Az a baj ezekkel a kínai cuccokkal hogy nagyon zsákbamacska a minőség.
 A Lenovo, ami nekem volt, az nagyon popec minoseg volt! Sajnos, nekem a 512MB RAM nem volt eleg, es a 4GB ROM sem! De kezben tartva, nagyon jo benyomast tett ram! (Persze az is igaz, hogy nem vagyok oda a fem cuccokert!) A ROM-ok tenyleg nem voltak a leg faszabbak, de az lehetett azert, mert tul sok progit akartam futtatni. Tesom boldog vele nagyon... tehat a telefon jo, minosegi, juzer error volt!(#40149) instantwater válasza Csorbi (#40120) üzenetére 
 2 GB felesleges.
 A 2GB RAM az nagyon jo lenne nekem is! Foleg a tabletbe, de a telefonba is. Processzor sebessegre mar a dual core A789-et is elegnek ereztem, de RAM... az meg az Atrixombol is hianyzik. Az tart soka, hogy ujra nyitogassa a bezart programokat, nem az, ha megakad egy fel masodpercre, hanem ha egy pdf-et 20-50 masodpercig toltoget ujra. Attol fraszt kapok!
 4 GB valóban nem sok. (Most Lg Optimus 2X ben 8 GB van) VISZONT, úgyis kártyát raksz bele,
 A kartya sosem lesz olyan gyors, es en nem is feltetlen teszek bele kartyat. Viszont kartyara telepitgetni maximalisan utalok! (Plane atparticionalni! Nem az, megcsinalom ha nagyon kell, csak nem frankosag az mar!) Arrol nem is beszelve, hogy akar egy Class10-es kartya elerese sem lehet olyan gyors, mint a belso tare.(#40194) Groovebaby válasza vegyszer (#40192) üzenetére 
 Kicsi, de jatekos?.. A kocsira gondoltam!...(#40197) vegyszer válasza Groovebaby (#40194) üzenetére 
 Ha nagy kell, akkor az kell! Ez ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest