Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Steam Deck
- HP nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
moli.hu
üzenetére
Sorjaban:
-Igen, eros underground support van. Bar, a g3s nem lesz olyan eros sztem, mint a elodjeG3/N) es az utodja(G4).
-Ha kersz magyar nyelvet, akkor megmarad az angol is. Nyelv hozzadasa, azert tobb, mint egy fajl. Aki ert hozza es megvannak az eszkozei, rutinmunka plusz nyelvet telepiteni.
-Factory resetnel sztem nem szal el a root. De, nagyabol 2kattintas rootolni, ha megis.-Esely mindkettonel hasonlo, vagy megfogjak vagy nem. Szerencsere a nem jon be tobbszor, de egyiknel sem garantalt. Ez igaza arra is, hogy SG vagy HK.
-TEnyleg fogsz kapni tokot, szin random. Minidealnal nincs rejtett koltseg, bar a paypal feeben nem vagyok 100%ban biztos. Csomagra vmit rairnak, es 20$ erteket adnak meg. Attol, hogy gift van megjelolve, ugyanugy kibonthatjak, nem ezen mulik.
Garival nincs tapasztalatom, de ha rakeresel a topicban, talalsz infot.
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő