Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demyen
tag
Tegnap megrendeltem első Telefonom az AliExpress oldalról.
Sajna az ingyenes postát jelöltem be, mostmár bánom, lehet jobban jártam volna a DHL-el.egy kicsit káosz uralkodik a telefon adatainál, de beszéltem valakivel, meg utánna nézve ez egy frissitett verzió lehet, amiben már 1,5GB ram, 16GB háttértár, és 13Mpixel camera van.
elvileg, a lapon alul az adatoknál is ezt adja meg, de felül mást....

mindegy , a lényeg remélem megkapom (és hamar
). A kinézet, miatt választottam, na meg a 4,7" kijelzőméret miatt, az 5" nekem már nagynak tünt. meg azért ha igy igaz, akkor elég erős hardvere is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)