-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
throwaway
csendes tag
hali
nem túl drága telefonokat kerestem, így bukkantam a lenovo a800-ra és így rátok a dual sim miatt
ugye ehhez kicsivel 100usd felett hozzá lehet jutni, ami jó. adatlap alapján tökéletes nekem a telefon, de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy volt-e valakinek ilyenje? azt látom, hogy a nagyobbik a820-ból akad pár, de nekem az már fölöslegesen erős lenne. nem tudjátok pl, hogy az 4.0 rendszerét fel lehet-e frissíteni 4.1-re? meghibásodásokról tudtok valamit? kicsit ez a része aggaszt elsőre, mert ha valami csúnyaság történik vele, akkor kukázhatom, nem?
bocs, ha nem ide kellett volna írni, de az a800-nak nincs külön topikja és ti itt aktívak vagytok, ráadásul sokan rendeltetek itt már külföldről, gondoltam beszállok a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 13 Mini Red / 80% aksi / Független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest