-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
barobag #1959 üzenetére
Na végre valaki a russzofób reflexek helyett érdemben elismeri ezt a ROM-ot. Magam intenzíven használok 3G internet elérést, vállalati 10 GB/hó SIM-mel erről megy a laptopom munkaidőben, USB tethering vagy wifi tethering-gel, ezért töltéssel kell használni a telefont.
Most kezdek rájönni, hogy a 3G-t tényleg ki kell kapcsolni, függetlenül attól, hogy éppen nem internetezek, mert a 3G adó-vevő fogyaszt.
A kérdezett fájl egy "system" nevű lemezképfájl, 393216 kb.
Az előző 20120628-i ROM-ban (prosívka oroszul) csak ezt az egy fájlt ki kell cserélni, majd flash tool-lal rátölteni a telefonra, de célszerűen csak az ANDROID-nél hagyjuk benne a scatter által felhozott sorokra a pipa jelölést, a többinél kivesszük, így csak azt a fájlt update-eljük, megmaradnak a korábbi beállítások. Nekem gond nélkül sikerült.
Így csináltam:
1. Összekészíteni egy mappába: drivers, Flash tool v3.1216.05, zp100_h5500_zwx20120628, ez utóbbiban cserélve a "system" lemezképfájlt.
2. Flash tool indítása adminisztrátorként.
3. Scatter, pipákat kivenni, csak az ANDROID-nál marad.
4. F9 (download) megnyomása.
5. Fényképező expo gomb nyomva tartásával a ZP100 USB kábel összedugása a számítógéppel (win732 fut), előtte a ZP100-ból akku és 2 SIM kivéve.
6. Azonnal elindult.
7. Amikor vége (zöld karika, OK), USB kihúzás, 2 SIM és akku be, bekapcsolni a telefont, és készen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CNC topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest