Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborJanos
csendes tag
Sziasztok!
Kicserélték a zp100-as telómat, állítólag attól halt meg, hogy minden kínai programot letöröltem róla. Nem helyettesítettem őket másikkal, úgy néz ki az én hibám volt, mindegyik játéknak nézett ki. Bár a PC-m nem ismerte fel az előzőt, még a törlések előtt...Szóval ma kaptam egy újat, szerencsére minden működik rajta kivéve két dolgot, az egyik a gps, ebben nincs kijavítva, a másik pedig, hogy durván 2GB belső memóriát lát....Visszaolvastam és kipróbáltam a gps EPO assistance-t bekapcsolni és letöltött magának valamit, de ettől nem lett jobb. Lehet a gps-en segíteni rootolás nélkül?
Augusztusban leszek Pesten, ill. Szeged, Békéscsaba, Kecskemét vonalon járkálni fogok, esetleg valaki tudna segíteni személyesen? Valami jelképes dologért cserébe, mondjuk egy hambi? Én még egyszer nem merek belenyúlni, most látja a PC adattárként, egyébként minden kellemesen használható, de a gps nagyon hiányzik. Több programot letöltöttem a Playstore-ból, de nem látja a műholdakat.
Vettem hozzá 32GB microSD-t az e-bayen (Adata), kb 15 euroért, és fali töltőt 1700mAh-es akksival, szintén kb 15 euróért, ezek szépen működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest