Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Ezen a garancián kár rugózni. Én azért veszek Kínából telót, mert jóval olcsóbb, mint hazai kereskedőtől hazai garanciával. Ha egyáltalán lehet itthon kapni. Tudom, hogy kockáztatok, de van, hogy a hazai áfás ár valamivel több mint a feléért megkapom kintről okospostával, így, ha komoly a baj és nem jutnék dűlőre a garanciáztatással vehetnék a másik telót. Hozzáteszem meg nem kellett garanciáztatnom, mióta így vásárolok telefont. (kb 20 teló)
Mondhatják az okosok, hogy szerencsém volt. Volt egyszer mikrofon probléma az egyik telóval, rendeltem hozzá panelt (usb-töltő-mikrofon panel) 8-10$ volt. Volt púpos akku, azt is magam cseréltem hasonló áron, így ezekkel meg sem próbáltam garanciáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest