- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Graphics #120868 üzenetére
Szia! Az EMUI gyári programját már csak nem kellene fikázni
Mivel én arról beszélek! Nem hiszem, hogy az itt levők véleménye szerint kellene minden telefont használni! Azért lássuk be nagyon kevesen(ha?) vannak itt azok közül akik android rendszer fejlesztők. Az pedig, hogy megfogja a rendszert hááát nem tudom. A régebbi telóimnál azt szoktam csinálni, hogy a takarítás idejére felraktam és utána letöröltem. De ennél már nem ilyen egyszerű mivel rendszer alkalmazás.
(#120867) mrfrakk
Van szerencsém az elsőt személyesen is ismerni. A vélemények nem a program ellen hanem a play által beszállított reklámokra vonatkozik! Amúgy az utóbbi időben nem tudsz olyan play alkalmazást mutatni ami nem pakolja tele reklámokkal a telefont. Tehát nem a programot kell szidni hanem azt aki mellé pakol egy csomó nemkívánatos reklámot. Ez pont úgy néz ki mint a TV műsorok! Ha fizetsz nincs reklám ha nem fizetsz akkor csak reklám van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- iPhone 13 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4474
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest