- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Lecs@ #115603 üzenetére
Szia! Az új zászlóshajók az ismertebb márkák közül, sajnos nem 100k környékén jönnek ki. Xioami mi 5 , Mate8, Most kint van már a Lenovo Vibe x3 , de az is 130k felett jön majd bőven. Talán majd másod vonalból valami. Én is várok valamire nyár elejéig. Valamit megcsípek majd S820 al.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Lecs@ #109310 üzenetére
Ezt arra reagáltam, hogy akinek a 2200 mAh-s akku sűrűn lóg a töltőn, annak olyan teló kell, amiben jóval nagyobb akku van. Ésszerűen használva a telefont, nekem is bőven kibírja a napot és éjszakára is csak azért teszem fel a töltőre, mert ha másnap hosszabb napom lesz, akkor nem akarok kimerült telóval a zsebemben sopánkodni. Nekem csak 2300-as.
iMaverick: Köszi!
-
válasz
Lecs@ #109310 üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett: olvasd, hogy mire válaszolt a kolléga...
GIJoe: 2200mAhas akkuval gyakran töltőn lesz, meglátásom szerint.
Erre ment KamuMazsola válasza: Ahhoz, hogy a mai telók kibírjanak két napot jóval nagyobb akku kellene. Szerintem esténként töltőre kell tenni ezt is, mint a többit.
És valóban, aki kicsit aktívabban nyomkodja, annak egy 2000-es aksi naponta töltőre kívánkozik. Én eléggé light-osan nyomom, a 2000 körüli aksikkal elvoltam 2-2,5 napot.
szerk: gyakorlatilag Te is ezt írod: Utolsó telóim 3000 mAh - s , vagy nagyobb akkuval voltak,
Persze, hogy elvoltál velük 2 napot!
-
anonym1s
őstag
válasz
Lecs@ #109227 üzenetére
Hali.
Asus zenfone 2 (ZE551ML).
Intel z3580 (2,3ghz), 4gb ram, 64gb rom, 3000mAh akksi, dual active sim, jo kamera, eros wifi. Ez a legjobb, nekem ilyen van, ez 130ezer ft korul van magyarorszagon, de vannak ennel gyengebb felszereltseguek is alacsonyabb aron.
Egy honapja vettem, azota egyszer sem fagyott, nem ragadtak be programok es ket frissites jott azota.
Ja, es nem igaz hogy intel processzorral nem megy sok program, nalam minden megy rendesen, pedig voltak olyan programok amiket masok keresere telepitettem a teszt miatt.
Van aki azt mondja hogy a kameraja nem jo de ez nem igaz. Akik ezt mondjak, ott az a baj, hogy a 100ezer ft-os telefon kamerajatol elvarnak egy 200ezer ft-os dslr kamera minoseget.Ja, ha erre esne a valasztasod, figyelj oda hogy WW verzio legyen ha fontos a 800mhz 4g, mert a CN verzio csak 1800 es 2600mhz-et tud 4g halozaton, de 3g halozaton az is megy mindenhol.
-
svgyula
addikt
-
válasz
Lecs@ #109020 üzenetére
Nincs vele semmi gond!
A nem tűs sim tálca és a nem matrica antenna pl. kifejezetten előny.
5Ah-s akku az bíztató, csak ne legyen 4Ah a végén a valóságban.
(A p70-ben névleges 4Ah-s van, de valahogy a p780-ban hihetőbb, hogy tényleg az van. Persze ezt kalibráltveszközzel kellene mérni, ami nekem nincs) -
-
-
beg
veterán
válasz
Lecs@ #107769 üzenetére
"Ehh lehet itt hibáztam, de Format all opcióval flasheltem."
Nem lehet hanem biztos. Kár érte, nvram kuka, abban volt többek közt az imei is. Az pedig minden egyes flesselés után kézimunkás lesz. 84-es betűmérettel pirosan villogva szerepel minden komolyabb leírásban, hogy a formatot NEM pipáljuk be.
Ha van nvram mentésed, még helyrehozható.
-
petrosilov
tag
válasz
Lecs@ #103443 üzenetére
Ilyesmi tudna esetleg segíteni? (Nem próbáltam még, csak a gúgli dobta, az igen rég volt, hogy telefonokkal ilyen mélyen foglalkoztam - azaz már nem értek hozzá...)
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Lecs@ #102956 üzenetére
Neked is megtetszett az M1?
Jó cucc valóban! (Állítólag a Geekbench 3 tesztben, ha mind a 8 mag egyszerre működik, akkor alázza a Snapi 805-öt
). Ami hiányzik belőle, az az optikai képstabilizátor(számomra ez nem meghatározó) + sajnos sd kártya hely sincs. De összeszerelésben valószínűleg jobb mint a lenovo k3(attól függ, hogy ki mennyire örül annak, ha össze van csavarozva a telefonja és nem tudja levenni a hátlapot).
Összehasonlítás: itt
EU-ból rendelés: ittBocsánat, ha mindezzel tisztában voltál, csak segíteni akartam, mert engem is érdekel a készülék.
-
-
törölt tag
válasz
Lecs@ #102881 üzenetére
Szerintem keress szakembert, vagy ha te csinalnad kb. ez var rad
(csak a digitizer levalasztasa az lcd-rol es vissza, mar az horror)
Ez egy Jiayu S2, de ez nem javit a helyzeten. -
beg
veterán
válasz
Lecs@ #102873 üzenetére
Az mind rendben is van, csak azok minimum 2x ennyibe kerülnek, azokban van anyag ilyen kiképzésre (alukeret, merevítés, miegymás). 170 dollárért nem kapsz üveghokedlit is
.
35 USD a digitizer és az lcd, ezek szerint külön is van, de a lenovot ismerve ragasztva, amit egy élmény szétmelegíteni.
Ui. alibabáról azért ne vedd meg, csak szemléltető ábrának raktam be.
-
petrosilov
tag
válasz
Lecs@ #102873 üzenetére
Mondjuk még mindig nem vagyok biztos benne, hogy a védőüveg külön van-e, vagy ezzel az érintőpanellel együtt, de majd megmondják az ali boltban. Nagy valószínűséggel együtt van. És az is igen valószínű, hogy az LCD-től meg teljesen külön. Mert különben igen drága mulatság lenne.
-
-
alexw801
senior tag
G750 T00
Én valamikor felraktam CWM Recovery-ben telepítve a
gapps-jb-20130812-signed.zip -et.
Ez működött minden 4.2 ROM-mal. Most ...B611-ről ...4.7.1-re local update áttéréssel minden Google app működőképes maradt.
De ha igényes vagy, akkor biobio76 válaszolt #888 post-jában személyesen nekem, ezt a kimerítő választ lehet követni.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=89
Én nem sietek a CWM Recovery cserével és root szkript futtatásával, bármikor 10 perc alatt meg tudom csinálni, már többször megtettem. Szeintem július 16-án lesz újabb frissítés, az is érdekel. A tapasztalatokat meg olvasom az xda-dev. fórumon. Nagyon pörög! -
hun_gery
aktív tag
-
alexw801
senior tag
Azért álltam le a hírekkel a Huawei Honor 3X-ről, mert a kutyát sem érdekelte ezen a fórumon. Talán drága (nektek).
Mint privátban írtam, ez a Honor 3X a legjobban ROM-olható telefon, rendkívül kutúrált, a gyári B611 ROM teljes magyar (is) és kiválóan megy. Egyetlen bug most a Google Maps leállása, de ez is meg fog oldódni, mert 2 hetente frissítik április eleje óta, a hivatalos honlapon. Akit zavar, korábbi Google Maps verzió fut rajta símán.
Ugyanakkor van néhány sajátosság:
1. Nem érdemes főzött vagy bizonytalan ROM-okkal vacakolni. Vigyázat, itt csak a G750 T00 verzióról van szó!
2. Ha kell a root, akkor érdemes a Stock Recovery-t lecserélni pl. rua1 (Tula, Oroszo.) CWM Recovery-jére. Erre sajnos SP Flash Tool a célszerű, kellenek a VCOM driverek, és csak a Recovery-t kell bepipálni a scatter fájlnál.
3. Ezután az UPDATE-SuperSU-v1.99r3 .zip-et bemásolni az SD kártyára, és CWM recovery-ben "install zip from SD card" és kész a root!
4. A Huawei féle update (előtte Stock Recovery visszaállítás és unroot szükséges!!!) kétféle lehet: OTA vagy Local update. Utóbbinál az SD kártyára kell másolni a dload mappát, benne az UPDATE.APP állomány (ez a ROM).
5. Csak a B6xx sorozatú ROM-ok soknyelvűek, igaz "developer" verziók, de nem gond, stabilak.Akit a részletek érdekelnek:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=84
#504, #578, #770 hozzászólásaimban igyekeztem munkafolyamat leírást adni. Legjobban biobio76 fórumtárs ért a dologhoz, de nem jól rendszerezi a mondanivalóját. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós topik
- SörcsaPH!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged