Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Én azért csak megpróbálnám valami régebbi flashtoolsal, ehelyett. Ha jól értem ez egy ráncfelvart flashtools pár új funkcióval, kicsit kicicomázva. Ezt én még nem próbáltam.

Illetve, ha jól gondolom egy másik reco-t akarsz rávarázsolni, ugye?(abból gondolom, hogy csak blokk van bejelölve a képeden flash-elésre.)
Szerk: Elég rosz a kép, de mintha a reco img lenne az.

Na táltam egy ilyet. Sajnos nem tudom most letölteni, hogy belenézzek, de itt is flashtools t javasolnak. (én gondolkodtam még a MUT-on esetleg) Lehet, hogy ugyanaz amit te is csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Jön a Raji: Kaliyuga, ismét elmerülhetünk az indiai mitológiában
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- ASUS routerek
- Jelszókezelők
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest