Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    válasz Ájvé #114936 üzenetére

    Sziasztok!

    1-2 dolgot elfelejtettem:

    - B20 LTE jó lenne, a későbbi eladhatóság miatt mert mobilnetem az momentán nincs, ha lenne akkor is csak 30-ason érnék vele valmit ami nem is előfizus kártya.

    - az 5,5"-os képernyő már erős kompromisszum, fogalmam nincs, hová tudnám tenni a készüléket (most zsebben hordom de oda már az 5"-os P8 lite is alig fért el)
    Rátaláltam már a Redmi Note 2-re de élőben túl nagy volt, viszont jó az ára, pláne egy Mi 4c-hez képest (73e vs. 110e). Amitől tartok Xiaomi esetén: a fórumokat olvasva úgy tűni, a saját MIUI-ja meglehetősen RAM zabáló valami és ezer féle firmware-t próbálgatnak a tulajok hátha valamelyik normálisan működik. Nekem erre se kedvem, se időm, működjön normálisan elsőre.

    A Lenovo-t nem ismerem, mennyire megbízható?
    Hallottam olyasmiket hogy a kínai márkáknál azért gyakran előfordulnak megfoghatatlan, szerviz körülmények között nem reprodukálható hibák melyektől így nehéz megszabadulni is (pl. van térerő de nem elérhető a készülék, stb.).
    A P8 lite fórumon is olvastam alapvető funkcionális hibákat (pl. névjegyzékkel kapcsolatban).

    Kicsit tartok már a kínai kínai telóktól. :)

    Ár? 100e körül már nagyon kevés kompromisszumot szeretnék kötni, igazából a Galaxy S5 duos-ra is soknak tartom a 115e Ft-os árat is (turbado-n). Nagyon sok pénz ez egy mobilért. 100 a plafon, de a P8 lite 67e volt nem szürkeimportból és azt leginkább az ára miatt választottam (Media-ban volt leárazva pár napig, most megint 75e). Szóval 60-70e az amit még érdemesnek tartok mobilra költeni, felette már valamit nagyon kell tudnia a készüléknek.

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák