Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #111950 üzenetére
Erről beszél...
Vagy most viccelsz?
De akkor most továbbmennék ezen a vonalon.
Mióta tudom hogy egy fél collal még belefér nekem nagyobb telefon, azóta bosszankodom ezen a keretan vagy mi a fene ez, meg hogy jöjjön egy olyan méretbajnok mint a V5 volt az 5 collosok közt.
Mért van az hogy ezekhez már megint egy phicomm jut a legközelebb, és hamár megcsinálták majdnem, mi a francért snap 801-et raktak bele?(#111952) Freddycom
De mit trükköznek a fekete 'kerettel' ? Rohadtul nem néz ki jobban mintha olyan színű lenne mint maga a teló.
Feljebb a linkemen kategóriákkal jobban néz ki enélkül a trükk nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- SzoftverPremium.hu
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest