Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Fenn van a sygnic, az is jelez a fix traffipaxnál, windos-os alapokon nyugvó igo-t is ismerem, de olyan kéne mint pl: trafipax jelző ami a hivatalos oldalakról szedi le a listát hogy hol van /lesz trafi.
Ezt találtam még, csak nehezen tudom frissíteni az adatbázisát.
Erre meg kíváncsi vagyok h lesz e Magyarországra is és hogy fog mukodni -
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Nem mondanám hogy felesleges, sőt... Most sétáltam is egyet próbaképp:
Az első képen pont ott voltam, mielőtt leléptem a járdáról az útra. A másodikon mikor átmentem a 2 úttesten, fel a járdára. A harmadikon meg mielőtt beléptem a Lidlibe. (Pécs)
Tehát mindhárom helyen elég jól mutatta az aktuális pozíciómat, vagyis nem kell olyannak többé előfordulnia hogy: Hol a csába vagyok? (Főleg ha részegen/másnaposan ébredek valahol
)
Meg ugye anno a normál papíralapú térképek is nagyon jól jöttek a többségnek (sőt, még manapság is sokan használják), ahhoz képest ez meg azért jobb.
És gondolom hamarosan elérhető lesz a navigáció is offline, csak ugye fokozatos a fejlesztés/fejlődés, nem mindent egyszerre.
ui: Horváto. autópályát meg ne egybe akard lekapni, hanem több kisebb részletbe.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest