Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Fenn van a sygnic, az is jelez a fix traffipaxnál, windos-os alapokon nyugvó igo-t is ismerem, de olyan kéne mint pl: trafipax jelző ami a hivatalos oldalakról szedi le a listát hogy hol van /lesz trafi.
Ezt találtam még, csak nehezen tudom frissíteni az adatbázisát.
Erre meg kíváncsi vagyok h lesz e Magyarországra is és hogy fog mukodni -
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Nem mondanám hogy felesleges, sőt... Most sétáltam is egyet próbaképp:
Az első képen pont ott voltam, mielőtt leléptem a járdáról az útra. A másodikon mikor átmentem a 2 úttesten, fel a járdára. A harmadikon meg mielőtt beléptem a Lidlibe. (Pécs)
Tehát mindhárom helyen elég jól mutatta az aktuális pozíciómat, vagyis nem kell olyannak többé előfordulnia hogy: Hol a csába vagyok? (Főleg ha részegen/másnaposan ébredek valahol
)
Meg ugye anno a normál papíralapú térképek is nagyon jól jöttek a többségnek (sőt, még manapság is sokan használják), ahhoz képest ez meg azért jobb.
És gondolom hamarosan elérhető lesz a navigáció is offline, csak ugye fokozatos a fejlesztés/fejlődés, nem mindent egyszerre.
ui: Horváto. autópályát meg ne egybe akard lekapni, hanem több kisebb részletbe.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest