- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Nikon DSLR topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Fenn van a sygnic, az is jelez a fix traffipaxnál, windos-os alapokon nyugvó igo-t is ismerem, de olyan kéne mint pl: trafipax jelző ami a hivatalos oldalakról szedi le a listát hogy hol van /lesz trafi.
Ezt találtam még, csak nehezen tudom frissíteni az adatbázisát.
Erre meg kíváncsi vagyok h lesz e Magyarországra is és hogy fog mukodni -
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Nem mondanám hogy felesleges, sőt... Most sétáltam is egyet próbaképp:
Az első képen pont ott voltam, mielőtt leléptem a járdáról az útra. A másodikon mikor átmentem a 2 úttesten, fel a járdára. A harmadikon meg mielőtt beléptem a Lidlibe. (Pécs)
Tehát mindhárom helyen elég jól mutatta az aktuális pozíciómat, vagyis nem kell olyannak többé előfordulnia hogy: Hol a csába vagyok? (Főleg ha részegen/másnaposan ébredek valahol
)
Meg ugye anno a normál papíralapú térképek is nagyon jól jöttek a többségnek (sőt, még manapság is sokan használják), ahhoz képest ez meg azért jobb.
És gondolom hamarosan elérhető lesz a navigáció is offline, csak ugye fokozatos a fejlesztés/fejlődés, nem mindent egyszerre.
ui: Horváto. autópályát meg ne egybe akard lekapni, hanem több kisebb részletbe.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Windows 11
- Villanyszerelés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest